Királyi család

Lajos hercegről döntött a palota, kiakadtak a rajongók

L.A.

Létrehozva: 2024.07.20.

A rajongók észrevették, hogy a herceg mindenből kimarad.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő nemrég együtt nézte meg Carlos Alcaraz Novak Djokovics elleni diadalát Wimbledonban. Eközben György herceg Vilmos herceggel Berlinbe utazott, hogy végignézze, ahogy Anglia kikap Spanyolországtól az Euro 2024 döntőjében. A rajongók észrevették, hogy míg a két idősebb gyereket mindenhova magukkal viszik a szülők, Lajos herceget inkább otthon hagyják.

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Fotó: Northfoto


A hatéves Lajos a királyi eseményeken való pimasz és vicces megnyilvánulásai miatt komoly rajongótáborra tett szert. Talán épp ezek a közönséget és rajongókat szórakoztató momentumok azok, amelyek arra késztetik Katalin hercegnét és Vilmos herceget, hogy ha megoldható, akkor egyelőre nem viszik magukkal azokra az eseményekre, amelyeken nem muszáj megjelennie.

A kis Lajos Taylor Swift koncertjéről is lemaradt, amelyen testvérei Vilmos herceggel együtt vettek részt - írja a life.hu.

György megkapja az Eb-döntőt... Sarolta megkapja a wimbledoni döntőt... György és Sarolta Taylor Swift koncertet kap... igazságot Lajos hercegnek!

- írta valaki a Twitteren.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek