Tragédia

"Meg fogok halni" - felesége mellett küzdött életéért a halálra rémült férj

Létrehozva: 2024.07.24.

John Evans súlyos sérüléseket szenvedett, amikor autójába belerohant egy másik jármű Warwick közelében. A férfi másnap a kórházban meghalt, miközben felesége, Debbie az elvesztése előtti utolsó pillanatokról mesélt.

A férj, aki feleségével együtt egy borzalmas horrorbalesetbe keveredtek, szívszorító utolsó szavakat intézett élete szerelméhez. John és Debbie Evans az A4189-es úton utazott Claverdonba, Warwick közelében, amikor Hyundai-ukat elütötte egy Peugeot, amely az útjukba kanyarodott. A 60 éves Johnt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, és kiderült, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, majd másnap a kórházban meghalt.

Kiderült, kapott-e hívást a rendőröktől az eltűnt Adrián édesanyja. Vajon van még remény? /
Fotó: Pexels.com

A feleség, Debbie a tragédia után így nyilatkozott: 

 

Warwickbe mentünk, hogy körülnézzünk, és a következő dolog, amire emlékszem az volt, hogy hatalmas lökést éreztem, és megkérdeztem Johnt, hogy mi történt. John pánikba esett, és azt mondta, hogy "meg fogok halni".

 

John és Debbie 39 éve voltak házasok és volt egy közös fiuk és lányuk, Joel és Chloe. 

Debbie így emlékezett a még 2023-ban történt borzalmas balesetre:

Sok füst volt az autóban, emlékszem, azt hittem, én is meghalok, mert a fájdalom olyan erős volt. Emlékszem, valaki odament az autó mellé, hogy segítsen, és gyorsan kiérkeztek a mentők. Ekkorra már minden homályos volt. Nagyon ideges voltam és pánikba estem. Tudtam, hogy John rosszul van, és hallottam a hangján, hogy megijedt, de semmi sem tudott felkészíteni arra, ami ezután következett. Szörnyű volt látni őt a kórházban az utolsó néhány órában. Még mindig túl nehéz megérteni, hogy az egyik pillanatban egy kellemes hétvégét élveztünk, majd a másikban szétszakadt a családunk

- idézi az összetört nőt a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek