Ezotéria

Megfejtették az emberi csontokat rejtő boszorkánybarlang jeleit: mutatjuk, hogy mit üzennek - fotók, videók!

KN

Létrehozva: 2024.07.26.

A TikTok kedvenc boszorkánya véget vetett a találgatásoknak és elárulta, hogy mit jelentenek a boszorkánybarlangban talált jelek. Az eredmény hátborzongató.

Az egész országot lázba hozta a Lendér Norbert urbexes által felfedezett boszorkánybarlang rejtélye, amiről a Bors korábban beszámolt. Kézzel festett rejtélyes boszorkányjelek borították a barlang falait és emberi csontokat, koponyákat is találtak benne. A barlangban boszorkány szeánszokat tarthattak. 

Fotó: beküldött/Lendér Norbert 

Tóth Eszter, művésznevén Celestine boszorkánysággal, számmisztikával és asztrológiával is foglalkozik. Véget vetve a találgatásoknak megfejtette, hogy mit jelenthetnek a boszorkánybarlangban talált jelek. A TikTok videójában elárulta azt is, hogy mit szimbolizálhat az oltár mögé festett alak

Valószínűleg annak az entitásnak az ábrázolása, akivel együtt dolgoznak. Ilyen egyetemes „jel” nincs. Nekem a felemelkedés és a megvilágosodás jut róla eszembe

- állapította meg a TikTok kedvenc boszorkánya. „A csontok felhasználása a mágiában az állat szellemével való munkát, az áldozat bemutatását jelenti. Az oltáron lévő piros színű festék pedig a vért szimbolizálja” - tette hozzá.

Hátborzongató: emberi koponyák is vannak a barlangban Fotó: TikTok/Lendér Norbert urbex

 A barlangban egyébként nem csak állati, de hátborzongató módon emberi csontokat is találtak!

De az is kiderült, hogy mit jelentenek pontosan a falakra felfestett szimbólumok, íme: 

A hármas hold

Az élet ciklikusságát jelzi a három holdfázis, születés, élet és halál, vagy újjászületés. Jelképezi még Heketát, a három arcú istennőt, aki a boszorkányok anyja és legnagyobb segítője. 

A hármas hold Fotó: beküldött/ Lendér Norbert

A magnézium alkémiai jele 

A végtelenség, az örökkésvalóság és a felemelkedés jelképe. 

Az örökkévalóság jelképe Fotó: beküldött/Lendér Norbert

Antimony 

Az emberi természet vad és szabad részeinek szimbóluma.

Antimony  Fotó: beküldött/Lendér Norbert

Nemesis szimbóluma 

A bosszúállás, büntetés és megtorlás görög istene.

Nemesis szimbóluma Fotó: beküldött/Lendér Norbert

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

Nézd meg a Metropol videóját is a boszorkánybarlangról 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek