Esküvő

Megtartották az évszázad luxusesküvőjét: 216 milliárd forintba fájt

B. V.

Létrehozva: 2024.07.25.

A háromnapos lakodalmat több előesküvő is megelőzte.

Megházasodott a világ 11. és ázsia leggazdagabb emberének a fia. Anant Ambani és Radhika Merchant nemrég kötötték össze életüket három napig tartó esküvőjükön, amely összesen 216 milliárd forintba került. Nem hiába hívják az eseményt az évszázad luxusesküvőjének, amin összesen 10 ezer ember vett részt. Politikusok, indiai és külföldi sztárok, divattervezők, fontos emberek. Az illusztris vendéglistába azonban egy magyar pár is bekerült, Havancsák Teréz és a Sapszon Bálint zeneszerző.

pénz
216 milliárd forintba került a hatalmas ünnepség Fotó: @Pexels

Sapszon Bálint és felesége az Ambani család meghívottja volt. A világhírű magyar zeneszerző, aki hollywoodi és bollywoodi filmekhez is komponál zenét tavaly került kapcsolatba a gazdag családdal egy Mumbai-i kulturális központ átadásán, ahol ők zenéltek. Egy ilyen helyszínen tartották meg a neves eseményt is nem kisebb helyen, mint 10 ezer négyzetméteren. Teréz elmondása szerint az Ambani család egy város épített fel szinte a komplexumba, lagúnákkal, mesés virágkölteményekkel. 

A divattervezőként dolgozó magyar nő azt is elárulta a Mokkában, hogy habár a házasok előesküvőik során hollywoodi sztárokat hívtak meg fellépni (Rihanna, Justin Bieber), az esküvő napján csakis indiai sztárok és énekesek léptek fel, miután az egész lagzi az indiai tradicionális kultúra berkein belül zajlott. 

Olyan volt, mintha egy mesevilágban lettünk volna, mintha nem is lett volna igaz. 

- emlékezett vissza Teréz, aki kiemelte, a nagy napon szigorú dresscode is volt, amiről teljes leírást kaptak a meghívóval együtt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek