Baj

Nehogy egyél belőle, ha ilyet vettél a budapesti boltban! Többen félkómás állapotban kerültek kórházba

M. N.

Létrehozva: 2024.07.01.

Módosítva: 2024.07.01.

Azonnal levették a polcról a terméket.

Összesen harmincan lettek rosszul és kerültek kórházba, a toxikológiára kerültek, félkómás állapotban, miután egy budapesti boltban vásárolt gumicukorból, írta meg a Ripost. Az édesség THCJD nevű anyagot tartalmazott, ami pszichoaktív kannabinoid.

Azonnal levették a polcról a gumicukrot Fotó: Markovics Gábor 

Én éppen nem voltam bent, csak az eladók voltak itt. Bejött a külföldi származású apuka, aki vásárolt tőlünk korábban gumicukrot. Elmondta, hogy valami nem volt rendben vele, ugyanis a 17 év körüli lánya nagyon rosszul lett tőle

- mondta a Metopolnak a Váci utcai bolt vezetője. Hangsúlyozta, a termék csomagolásán fel van tüntetve, hogy egy felnőtt ebből legfeljebb egy darabot vehet be. A külföldi férfi azonban azt mondta, hogy kettő darabot adott belőle a gyerekének.

Azonnal levettük a polcról az említett gumicukrot. (...) Az a baj, hogy ezt az árut Hollandiából rendeltük és valószínűleg szennyeződhetett a termék, amit azonnal jeleztünk a gyártónak. A botrány óta alig van bevételünk, nem jönnek az emberek a boltunkba, pedig nálunk sosem fordult eddig elő ilyesmi. Valószínűleg pereskedni fogunk a beszállítóval

 – tette hozzá az üzletvezető, aki megkéri azokat, akik ilyen típusú gumicukrot vásároltak, vigyék vissza azt további vizsgálatra, visszaadják az árát.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek