Betegség

Nyakfájással indult, életveszélyes állapotban vitték kórházba a 8 éves kisfiút

L.A.

Létrehozva: 2024.07.30.

A gyermek hetek óta küzd szörnyű betegségével.

Egy nyolcéves kisfiúnak olyan tünetei lettek, amik előtt az orvosok is értetlenül álltak. A gyerek több, mint egy hónapot töltött intenzív osztályon a kórházban.

 

Cruez Botha-Blake június 5-én szólt a szüleinek, hogy fáj a nyaka. Az orvosok nem vették komolyan a dolgot, Cruez állapota pedig jelentősen romlott. Négy nap után nem tudott járni, beszélni, sem nyelni, és bekerült a keleti Melbourne-i Box Hill kórházba. Kiderült, hogy az influenza által kiváltott agyvelőgyulladás okozza a tüneteit. Ez a ritka állapot akkor fordul elő, amikor a közönséges  influenzavírus  átterjed az agyra, gyulladást és duzzanatot okozva. 

Ez az állapot életveszélyes, mert görcsrohamokhoz, zavartsághoz, hallucinációkhoz, gyengeséghez és az érzékelés elvesztéséhez vezet

- magyarázta Dawn Juhlin, a család barátja.

Crueznek hosszú heteken hát szörnyű fájdalmai voltak és nem tudott segítség nélkül mozogni - írja a Daily Mail. Az orvosok azt sem értették, hogy miért tart a gyereknek ilyen sokáig a felépülése, a család pedig anyagi nehézségekkel küzd, mivel a kisfiú mellett akarnak lenni a nehéz időkben - így dolgozni sem úgy tudnak, mint korábban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek