Eltűnt

Nagy a baj: autóba ült, majd nyoma veszett Gábornak, sehol sem találják

Bors

Létrehozva: 2024.07.04.

A 35 éves férfinek a rendőrség sem akadt a nyomára, pedig van pár különleges ismertetőjegye.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság eljárást folytat a 35 éves Sipos Gábor eltűnése miatt. A keresett férfi április 7-én saját tulajdonában lévő kocsijával vajai lakóhelyéről Vásárosnaményba utazott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Életjelet azóta nem adott magáról, egyelőre a rendőrség sem találja.

Sipos Gábor 176-180 centi magas, átlagos testalkatú. Szeme barna, haja rövid, szőkés-barna színű. Különös ismertetőjele, hogy bal lábszárán, kékes színű körülbelül 15 centi nagyságú pálmafa tetoválás, illetőleg a jobb kezén (kézháton) egy nonfiguratív tetoválás található. Eltűnésekor kék sportcipő és világos melegítő volt rajta - írja a police.hu, ahol kép is megtekinthető a férfiről.

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit a férfi hollétéről, az jelentkezzen személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehető a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelenség megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek