Rejtélyes

Olvasóink megfejtették: ezért volt ilyen nyugodt az öltönyös férfi, mikor Trumpot meglőtték

Létrehozva: 2024.07.17.

Egy rejtélyes öltönyös, kalapos férfi tartja lázban az internetet.

Egy rejtélyes, öltönyös, kalapos férfi tartja lázban az internetet: mindenki azt találgatja, ki lehet ő, és miért volt halál nyugodt, amikor meglőtték Donald Trumpot. A róla készült videók, fotók bejárták az egész világhálót: ezeken az látszik, hogy egy szemüveges férfi Trump mögött áll és teljes lelki nyugalommal csak nézelődik, amikor Trumpot meglövi a mindössze 20 éves merénylő. 

Donald Trump holds an election rally
Trumpot azonnal körbevették a biztonságiak, amikor meglőtték Fotó: AFP

Az összeesküvéselmélet-hívők korábban elég különös teóriát gyártottak arra, hogy ki lehet ő: szerintük nem más, mint John F. Kennedy Jr. - akivel egyébként annak idején Trump egészen jó kapcsolatot ápolt. Ezzel azonban annyi a probléma, hogy JFK Jr. még 1999-ben meghalt, egy repülőgép balesetben a feleségével és a sógornőjével együtt - a holttesteket meg is találták, és el is temették őket.

Familienkrach bei den Kennedys
Sokan azt hiszik, a férfi John F. Kennedy Jr. Fotó: AFP

Azóta kiderült, hogy a férfi valójában Vincent Fusca, Donald Trump egyik lelkes híve és rajongója, aki szinte mindenhova követni szokta az elnökjelöltet. Így tett legutóbb Pennsylvaniában is: ezért is álldogált mögötte a lelátón. 

Az azonban máig tisztázatlan, hogy miért volt ennyire nyugodt, mikor körülötte kitört a pánik: a legtöbb ember próbált minél hamarabb fedezékbe vonulni, ő azonban csak állt, nézelődött, majd egy idő után elkezdett videózni. 

A férfi csak álldogált és nézelődött Fotó: youtube

Olvasóink igyekeztek ezt a rejtélyt is megfejteni, és rájönni arra, hogy miért viselkedett ilyen nyugodtan a férfi a merényletkor: a legtöbbjük szerint azért, mert egyszerűen süket, és nem hallotta az ordibálást, sikoltozást és a golyók süvítő hangját. De volt, aki szerint egyszerűen csak bolond szegény, sőt, mások szerint valamilyen drogot fogyaszthatott. Több száz teória született, ezekből idézünk párat: 

"Nyilván nem értette, mi folyik körülötte..."

"Nem fogta fel, mi történt" 

"Tudta, hogy Trump a célpont és nem ő"

"Látszik rajta, hogy nem fut százon...."

"Kicsit lassaban reagált...ilyenek szoktak meghalni a C kategóriás filmekben"

"Lehet süket"

"Időutazó és előre tudta, hogy mi fog történni" 

"Be volt szipózva" 

"Hozzá van szokva, katona volt"

"Minden faluban van egy bolond legalább"

"Mert meg volt rendezve az egész" 

Szerinted miért lehetett ilyen nyugodt ez az öltönyös fazon? 

@borsonline Ki lehet a rejtélyes, öltönyös férfi a Trump-merényleten? Míg tízezrek pánikoltak, ő csak állt nyugodtan, mint egy szobor. #bors #trump #trumpmerenylet #rejtely #oltonyos #ferfi #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek