Ismerkedés

„A pasi a randin hazudott a munkájáról, amikor megtudtam az igazat, azonnal faképnél hagytam"

L.A.

Létrehozva: 2024.07.17.

A nő már nem biztos, hogy ugyanígy reagálna.

A pénz kényes téma lehet, függetlenül attól, hogyan állsz anyagilag. Vannak, akik még randevúzni sem hajlandóak azzal, aki kevesebbet keres, mint ők, attól tartva, hogy csak kihasználják majd őket a kapcsolatban. Egy nő most megosztotta megdöbbenését, ami a randija alatt történt vele.

Illusztráció / Fotó: Pixabay

A Redditen osztotta meg a sztoriját, miszerint egy férfival randizott, aki próbára tette a nőt, hogy aranyásó-e. 

Randira mentem egy sráccal, akit egy társkereső alkalmazáson keresztül ismertem meg. Jól indult a randevú, nagyon jól éreztük magunkat, amíg meg nem kérdeztem, hogy mivel foglalkozik. Azt mondta, hogy iparos, és megkérdeztem, hogy pontosan mivel foglalkozik. Úgy tűnt, fél másodpercig habozott, aztán azt mondta, asztalos. Elkezdtem kérdezősködni róla, hogy milyen asztalosmunkát végez, hiszen ez pont egy olyan téma, ami nagyon érdekes és őszintén kíváncsi voltam. Megpróbált témát váltani, majd végül bevallotta, hogy nem asztalos, csak próbára akart tenni. Valójában sok pénzt keres, csak nem akarta, hogy én a személyisége helyett a pénze miatt kedveljem. Azt mondta óvatos akar lenni és ezért mondta az alacsonyabb fizetésű munkát

- fogalmazott a nő, aki utólag már nem biztos, hogy úgy reagálna, ahogy a randin tette.

Mondtam neki, hogy a személyisége megbukott a tisztességes ember próbámon és itt véget is ért a dolog. Amikor panaszkodtam az egyik barátomnak, azt mondta, hogy kicsit túlreagáltam, és legalább a múltbeli tapasztalatairól kellett volna kérdeznem, mert valószínűleg már megégette magát, és fogalmam sincs, milyen érzés lehet gazdagként, ha figyelni kell az aranyásókra. Ennek ellenére én ott abban a helyzetben felháborítónak találtam a tesztjét, de már nem vagyok benne biztos, hogy jól reagáltam.

Az olvasókat megdöbbentette a férfi merészsége és úgy gondolták, a férfi nem tudja, hogy mit is akarnak a nők valójában. Egy gazdag ügyvéd arról írt, hogy bár sokat keres, mégis a nők sorra elutasítják egyéb okok miatt - írta meg a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek