Küzdelem

„Fontos, hogy minél több élményt tudjunk biztosítani neki” - új kerekesszékre van szüksége az SMA-s Zsoltikának

KN

Létrehozva: 2024.07.17.

A REpontokra visszavitt palackokkal is támogathatod SMA Zsoltikát, akinek új kerekesszékre van szüksége.

SMA 1-es betegséggel küzd a 17 éves Zsoltika, akinek csak egy évet jósoltak az orvosok. Szülei mindent megtesznek, hogy boldog életet élhessen, bár nem tud járni és beszélni, lélegeztetőgéphez és kerekesszékhez van kötve, mindezek ellenére imád utazni. Zsoltikának új kerekesszékre van szüksége, mert a régi már kényelmetlen. 

Zsoltika kipróbálhatta az új kerekesszéket, amire gyűjtenek Fotó: Beküldött 

Szelektív hulladékok gyűjtésével is támogathatod a kerekesszékhez kötött fiút. Ehhez nem kell mást tenni, mint a REpontokra elvinni a visszaváltható műanyag, fém és üveg flakonokat, és a gép kijelzőjén a banki utalás lehetőséget választani. Ha visszaváltáskor a képen látható QR kódot használjuk, akkor az összeg a Zsoltika szülei számlájára fog érkezni ezzel is támogatva őt.

Zsoltika támogatására használható QR kód

 

„Zsoltikának új kerekesszékre van szüksége”

Az apuka, Zsolt két műszakban dolgozik targoncásként, az anyuka, Mária pedig otthon ápolja fiukat. A kerekesszék teljes ára 1 millió 350 ezer forint; támogatással azonban megkaphatják körülbelül 300 ezer forint önrésztől. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tiszatenyőn élő család minden segítséget szívesen fogad.

Jelenleg az első és legfontosabb, hogy Zsoltikának új kerekesszékre van szüksége. A mostanit már "sajnos" kinőtte és a kerekei is rosszak. Ha Zsoltikát belefektetjük a jelenlegibe, akkor könnyen kiborul, ami nagyon veszélyes

 - magyarázza az anyuka, Török Mária, aki hozzátette, hogy a támogatásból több élményt is tudnának biztosítani a fiuknak. 

„Fontos, hogy minél több élményt tudjunk biztosítani neki, amivel szebbé tudjuk tenni az életét.”

Zsoltika a jelenlegi kerekesszékében Fotó: Beküldött 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek