Tragédia

„Akkor még nem tudtam, hogy utoljára beszélünk” - a tó mélyéről került elő az eltűntként keresett Csaba

B. T.

Létrehozva: 2024.07.25.

A férfi egy tó mellett tűnt el, a búvárok már csak a holttestét találták meg.

Borzalmas tragédia miatt gyászol a Maros megyei Hármasfalu. Szerdán, július 24-én ugyanis az egyik falubelijük, B. Csaba egyik pillanatról a másikra eltűnt. Szerettei azonnal értesítették a helyi rendőrséget, akik rögvest a férfi keresésére indultak. Baljóslatú jel volt azonban, hogy a férfit utoljára egy közeli tó mellett látták élve. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Csabát százak gyászolják, nem értik, hogyan fulladt bele a tóba   Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A keresőcsapatok ezért mindenhol keresték: a szárazföldön a tűzoltók, a hegyekben a hegyimentők, míg a vízben a búvárok kezdték meg a kutatást. 

Bár a család, a barátok és Csaba szerettei az utolsó pillanatig reménykedtek abban, hogy a férfi épségben előkerül, az esti órákban minden reményük elveszett: a rendőrség ugyanis jelezte, hogy a férfi holttestét a falusi tóban megtalálták. 

A férfi ismerősei teljesen kiborultak, nem értik, hogy Csaba hogyan kerülhetett bele a tóba, és miért fulladt bele. Úgy tudni ugyanis, hogy a férfi tudott úszni és azt is kizártnak tartják, hogy önszántából akart volna véget vetni életének. Korábban ugyanis még jókedélyűen indult el hazafelé, így biztosak benne, hogy véletlen és szörnyű baleset állhat a tragikus vízbe fúlás mögött. 

Barátai most százával gyászolják a 37 éves férfit, képtelenek feldolgozni, hogy a mindig mosolygós és jókedvű barátjuk nincsen többé:

Mindenkihez volt egy jó szava, mosolygott még a legrosszabb napon is, bárkit jókedvre derített egy kedves mosollyal. Hihetetlen, hogy nincsen többé

 - mondta róla egyik barátja. Másikuk írásban búcsúzott Csabától: 

Egy közös ismerősünknél találkoztunk. Akkor nem tudhattam, hogy utoljára beszélgetünk... Érdeklődött. Mosolygott. Így marad meg számomra 

- búcsúzott tőle egyik ismerőse. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek