Érthetetlen tragédia

Tökéletes szelfit akart a 14 éves lány, de a halálba zuhant

B. V.

Létrehozva: 2024.07.30.

A fiatal nem az esésbe halt bele, hanem abba, hogy utána nem tudták időben kimenteni őt.

Életével fizetett a tökéletes szelfiért a TikTokjára egy 14 éves lány. Moe Sa Nay egy vízesés tetején próbálta megörökíteni a tökéletes fotót Myanmarban, amikor is a mélybe zuhant, majd megfulladt, miután a mentőcsapat nem jutott időben oda hozzá. Ennek ellenére több felvétel is napvilágot látott, ahogy a tini életéért arrajárók és tűzoltók küzdöttek, hogy kimentsék őt a sziklák között. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Mint kiderült, a fiatal lány nem is feltétlen a zuhanásba halt bele, hanem abba, hogy utána két szikla közé szorult, ahonnan sajnos önerejéből nem tudott kijutni, a mentőszolgálat pedig nem tudta őt idejében kijuttatni. S habár ő belehalt a szelfi készítésbe, egy barátja, aki szintén vele együtt zuhant, szerencsés módon pár kisebb sérüléssel túlélte a tragédiát

Idén sajnos azonban nem ez volt az első ilyen haláleset. Áprilisban Grúziában történt hasonló, amikor is Inessa Polenko átmászott egy védőkorláton egy panorámakilátást nyújtó teraszon egy fotóért, ő onnan zuhant le. Ezen tragédiák kapcsán pedig egy ausztrál akadémia eredményeket is közölt arról, 2008 óta hány ilyen haláleset vagy sérülés történt szelfik miatt. A lesújtó eredmény pedig a 400 lett - írja a DailyMail.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek