Gyilkosság

Tragédiába fulladt a nyaralás, szörnyű felfedezést tettek a rendőrök

KL

Létrehozva: 2024.07.29.

A rendőrség a halál okát nem közölte.

Holtan találtak egy brit férfit egy nyaraló közelében. Az áldozat a napokban tűnt el Portugáliában.

rendőrség, rendőr, eltűnt, bűntény
A rendőrök holtan találtak rá a férfire Fotó: Pexels

A meg nem nevezett férfi rokonai riasztották a rendőrséget, amikor nem tudtak kapcsolatba lépni vele. A rendőrök átfésülték a portugáliai Alentejo régióban, Odemira város közelében fekvő Saboia falu környékét.

A szörnyű felfedezést követően tegnap lefújták a keresést, miután a hatóságok megtalálták az áldozatot, aki ekkor már nem élt. A rendőrök a halál okát nem közölték, de úgy vélik, hogy az nem „bűncselekményhez köthető”. A keresés a vidéki ingatlan környékére összpontosított, ahol a halott férfi tartózkodott, majd kiterjesztették a Mira folyó partjához közeli sűrű erdőterületre.

A helyi jelentések szerint a brit férfinak, aki minden évben elutazott a nyaralóba, egészségügyi problémái voltak, de azt nem tudni, hogy pontosan milyenek. A falubeliek szerint a férfi nem volt ismert a környéken. Bár a rendőrségi keresés pénteken kezdődött, a feltételezések szerint már két nappal korábban jelentették az eltűnését.

Nem ez volt az első ilyen Európa déli részén. Július elején egy 48 éves brit férfit, akit csak Steven Michael B. néven emlegettek, holtan találtak több mint egy héttel azután, hogy a spanyol hegyimentőket mozgósították a keresésére az észak-spanyolországi Las Salas falu közelében - emlékeztet cikkében a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek