Baleset

Anyát és gyerekeit gázolták el Veresegyházon – a furgon kerekei alól mentették ki a kisfiút

B. T.

Létrehozva: 2024.07.02.

Módosítva: 2024.07.02.

A nőt és a két gyereket egy furgon gázolta el, az egyik gyerek súlyosan megsérült.

Hatalmas csattanásra és hátborzongató sikoltásra, nem sokkal később szívet tépő sírásra lettek figyelmesek ma délelőtt a veresegyháziak a város egyik útján. Lapunk úgy értesült, hogy a Fő úton egy kanyarnál fekvő zebrán éppen egy édesanya ballagott át kisfiával és karon ülő kislányával, amikor egy kanyarodó furgon elgázolta őket. 

Az anyát és a gyereket a veresegyházi Fő úton gázolta el a furgon   Fotó: Bors

Az ütközéstől az édesanya elesett a kislányával, a kisfiú pedig úgy tudjuk, hogy a kocsi kerekei alá került. A forgalom azonnal leállt, a közelben ácsorgók pedig egy emberként rohantak oda segíteni a földön fekvő édesanyához és gyerekeihez. Információink szerint az anya és a kislánya könnyebben sérült, azonban a kisfiú súlyosan:

A kisfiú a földön feküdt, az anyukája arrébb, nagyon sírt. Összeszorult a szívem az egésztől. Akkor már sokan voltak körülöttük, és kint voltak a mentők is. Úgy hallottuk, hogy azonnal odaszalad segíteni mindenki 

– mondta egy helyi asszony. 

Úgy tudjuk, hogy a kisfiú korát meghazudtoló bátorsággal várta a segítséget: eszméleténél volt, nem zokogott, válaszolt a kérdésekre is, miközben édesanyja sírva kérte az embereket, hogy hívjanak mentőt és segítsenek a kisfián. 

A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, úgy tudjuk, hogy súlyosan megsérült   Fotó: Bors

Végül mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, információink szerint a kisfiút végül ezzel szállították kórházba, míg az anyát és a lányát mentővel vitték kivizsgálásra. 

Úgy tudjuk, hogy a gázoló sofőr is sokkot kapott a baleset után: azonnal kipattant a kocsiból és odarohant a fiúhoz és a sérült nőhöz, próbált nekik segíteni. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt az eset, de lapunk úgy tudja, hogy az anya és a gyermekek zöld jelzésen léptek rá a zebrára, ekkor gázolta el őket a kanyarodó furgonos. A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, válaszuk esetén cikkünket frissítjük. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek