Szerelem

„15 év után elhagytam a férjemet és a 3 gyerekemet a szeretőmért – majd jött a hideg zuhany”

B.

Létrehozva: 2024.08.18.

Egy egyiptomi nyaralás teljesen új irányba vitte az életét.

Az 53 éves lincolni Julia Clark 15 éve élt házasságban a szintén 53 éves Peterrel, és három közös gyermekük született – de egy egyiptomi nyaralás 2016 augusztusában teljesen új irányba vitte az életét.

– A kéthetes családi nyaralásunk a végéhez közeledett, és a legtöbbet hoztuk ki az utolsó néhány napból az augusztusi hőségben. Gyönyörű fotók készültek, de valójában magányosnak éreztem magam. Úgy éreztem, hogy a kapcsolatom a férjemmel megromlott. 15 éve éltem házasságban vele, jó ember volt, zseniális apja a gyermekeinknek. 2016-ban azonban megváltozott minden. Miközben ott ültem, és a családomat néztem, egy szállodai dolgozó odalépett hozzám, és a nevemet kérdezte. Tudni akarta, hogy vagyok, és megkérdezte, hogy fent vagyok-e a Facebookon. Megadtam neki a nevemet. Nem is gondoltam rá, amíg haza nem indultunk – mesélte történetét Julia.

Már néhány napja otthon voltak, amikor a férfi bejelölte őt a közösségi oldalon.

Napokig semmi nem jött, még egy helló sem. Aztán küldött egy üzenetet: „Szia. Hogy vagy?" 2016 októberében kezdtünk el beszélgetni. Elmondtam neki, hogy édesanyám nemrég szívrohamot kapott. Éreztem, hogy megbízhatok benne

– emlékezett vissza a nő.

Négy hét beszélgetés után Ahmed azt javasolta, hogy indítsanak videohívást. 

Jó volt látni az arcát – barátságos és mosolygós volt. Ettől kezdve hetente kétszer-háromszor videóztunk, és minden nap üzenetet küldtünk. Először csak barátságos volt, de három hónap múlva elkezdte azt mondani, hogy szerelmes belém. És lassan az én érzéseim is beindultak.

Julia 2017 márciusában beadta a válópert, de csak 2018 szeptemberében találkozott személyesen Ahmeddel.

Adott nekem egy gyűrűt, és azt kérdezte: „Hozzám jössz feleségül?”. És igent mondtam. Nyolc-kilenc havonta mentem ki Egyiptomba Ahmedhez, és 2020 szeptemberében odaköltöztem, hogy új életet kezdjek. Mindent feladtam – a házam, a gyerekeim, a családom. Nem volt könnyű. Még mindig nem hiszem el, hogy megtettem

– mondta Julia.

Miután 12 napig Egyiptomban voltak, össze is házasodtak Kairóban. Innentől kezdve azonban a dolgok rossz irányba indultak. Ahmed eljárt éjszakánként, és egyedül hagyta a lakásban Juliát, akinek fogalma sem volt, hol van a férje. A férfi 2022 februárjában közölte vele, hogy feleségül kell vennie egy egyiptomi nőt, hogy gyermekei szülessenek.

Kihátráltam a kapcsolatból, mert nem láttam benne jövőt. Hülyén éreztem magam. Elpazaroltam hat évet az életemből

– idézi a Mirror a nő szavait, aki 2022 szeptemberében másodszor is elvált, és azóta hazaköltözött Egyiptomból.

 

 

 

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek