rémálom

Nem sok esélye maradt a túlélésre a 2 éves kislánynak: ez a szörp okozta a bajt

Létrehozva: 2024.08.01.

Az orvosok szerint ilyen szörpöt soha nem adhatunk a kicsiknek.

Ha az embernek gyermeke vagy unokája születik, akkor az egész világ megváltozik a számára. Az élet ettől a pillanattól kezdve új értelmet nyer, és semmi nem lesz fontosabb annál, mint hogy mindent megtermetsünk a kicsinek. A karrier és a szakmai siker persze sok ember számára nagyon fontos, a pénznek és a sikereknek azonban sincs sok értelme, ha nem tudjuk valakivel megosztani az örömünket. Éppen ezért ha gyerekünk vagy unokánk születik, rá jobban vigyázunk, mint a saját életünkre. Egy nagymama előtt azonban lepergett az élete, amkor egy születésnapi zsúron kétéves kicsi unokája elszürkült testtelesett össze. 

kórház, orvos, doktor
Az orvosok azonnal ellátták a kislányt / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A kétéves Arla Agnew éppen a nagymamája gondjaira volt bízva. A nagyi elvitte a kislányt egy születésnapi zsúrra, ahol a kicsik önfeledten játszadozhattak. A Slush Puppie egy nagyon divatos cukros, szörpös ital Angliában, és a gyerekek nagy élvezettel fogyasztják. Ezen a zsúron is volt ilyen ital kikészítve. A kis Arla vidáman kortyolt belőle, hamarosan azonban bekövetkezett a baj. A kislány arra panaszkodott a nagymamájának, hogy hirtelen nagyon elálmosodott, fáradtnak érzi magát. A szörp elfogyasztása után 20 perccel a kislány bőre szürkévé változott, majd összeesett.

A nagymama azonnal kocsiba tette, és egy kórházba vitte. A kocsiban semmire nem reagált, így a nagymama már a legrosszabbtól tarott. A kórházban azonnal kezelésbe vette egy csapatnyi gyerekorvos, és megállapították, hogy a szörp okozott sokkot a kislány szervezetébe. Szerencsére a korai kezelésnek köszönhetően túlélte, de nem sokon múlott, és az orvosok elmondásra szerint ha fél órával később érnek be, egészen más lehetett volna a dolog kimenetele - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek