tragédia

Reggeli tragédia: kizuhant egy hároméves kisfiú a panel negyedik emeletéről

Létrehozva: 2024.08.03.

A kisfiú nem élte túl a zuhanást.

A legtöbb család arról álmodozik, hogy gyermekeivel egyszer kertes házba tudnak költözni, és ott idilli családi életet tudnak élni. És bár sokan meg tudják teremteni az ideális körülményeket a gyermekeiknek és családi házba tudnak költözni, a legtöbb ember számára ez nem lehetséges, így lakásban maradnak. Akiknek a lakása a magasban, például egy panel sokadik emeletén helyezkedik el, azoknak jól meg kell tanítani a gyermeküknek, hogy az ablak közelébe felügyelet nélkül nem szabad menni. Minden anya rémálma, hogy az ablak egyszer csak felmondja a szolgálatot, a gyereke pedig kibukik. Nos, ez a rémálom egy anyuka számára valóra vált hétfő reggel, ráadásul most őt vonta felelősségre a rendőrség. 

A negyedikről zuhant ki a kisfiú

Szirénák visítására lettek figyelmesek hétfő délelőtt a Missouri állambeli lakótelepen. Csakhamar felfedezték ugyanis, hogy egy hároméves kisfiú fekszik mozdulatlanul, szétzúzódva a földön. Azonnal megindult a nyomozás, majd kiderült, hogy a lakótelep egy nyolcemeletes házában él a kisfiú. A családjának a negyedik emeleten van bérleménye, ott élnek a gyerekkekel. Ebből a negyedik emeleti lakásból zuhant ki a kisfiú. A rendőrök kihallhatták a szülőket, Moses Lee Bass (30) és Destiny Leeann Randle (28) pedig elárulták, hogy az ablak zárja meghibásodott, nem lehet bezárni. Átalánban egy cső segítségével rögzítik, és már tavaly óta könyörögnek a főbérlőnek, hogy javítsa meg. Most azonban nem rögzítették a csövet, a hároméves kisfiuk ezért megbillent és kizuhant az ablakon.

Amikor észrevették, megpróbálták megmenteni, sajnos azonban már késő volt, és a gyerek meghalt. A szülők ellen vádat emelnek gondatlanság miatt, és akár börtönbe is kerülhetnek - írja a The Mirror.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek