Támadás

"Megöllek" - horror a nyitrai lakótelepen, késsel támadtak a 12 éves Albertre

Bors

Létrehozva: 2024.08.01.

Egy 11 éves kisfiú hívta azzal a segélyhívót, hogy bántani akarják. A tettes és a társai elmenekültek.

Tizenegy éves fiú értesítette a rendőrséget Szlovákiában, Nyitrán, miután egy tinédzser megpróbálta ellopni tőle a rollerét. A támadó késsel a kezében kergette, közben pedig azt kiabálta, hogy megöli őt.

A 11 éves Albert és barátja egy panelház előtt ült egy padon, rollereik pedig mellettük voltak letámasztva, amikor odament hozzájuk egy fiú és két lány. Előbbi azt követelte, hogy adják neki a rollereiket. Mivel erre nem voltak hajlandók, a fiú egy követ hajított Albert felé, akinek sikerült elhajolnia. Albert ezután menekülőre fogta, mire az erőszakos fiú kést rántott és kergetni kezdte, közben pedig azt kiáltozta, hogy megöli őt. Albert végül a telefonjáról tárcsázta a segélyhívót - írja a Paraméter. A rendőrök öt percen belül a helyszínre értek. A kisfiút megdicsérték, hogy megőrizte lélekjelenlétét és segítséget hívott. Mire a járőrök kiértek, a három gyerek elmenekült a helyszínről, de állítólag tudják, kikről van szó.

Mint kiderült, a támadó egy 12 év körüli gyerek, akinek már korábban is akadtak problémái a viselkedése miatt. Fiatal kora miatt büntetőjogilag nem vonható felelősségre, Albert édesanyja viszont bízik benne, hogy a szociális ügyi hivatal intézkedni fog.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek