Plasztika

500-szor feküdt a kés alá egy édesanya, mindene műanyag már

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.29.

A 33 éves anya a plasztika megszállottja. A kinézete miatt viszont nem talál párra.

A plasztikai beavatkozások szerelmese egy 33 éves édesanya, aki több, mint 500-szor feküdt már a kés alá. Elaina Starr influenszer és édesanya, aki az interneten gyakran mutogatja a műtétek eredményét: feltöltött ajkait, melleit és fenekét. És bár a New York-i influencer azt mondja, hogy kiterjedt műtétei nem nagy ügyek, a randevúzással kapcsolatban Elaina bevallja, hogy nehezen talál párt magának a kinézete miatt. 

 

A szőke szépség bevallotta, hogy már több, mint 250 000 dollárt (88,5 millió forint) költött már plasztikai beavatkozásokra és több, mint 500 műtéten van túl, hogy "tökéletes műanyag" külseje lehessen. És pont ez a nehézsége a párkeresésben, ugyanis szerinte a férfiak csak azért szeretnének vele együtt lenni, mert mindene mű. Már 4 vagy 5 (maga sem tudja) brazil fenékfeltöltésen van túl, a melleit is számtalanszor nagyobbíttatta. 

Miközben vakrandira készült, azt mondta: „Több mint 500 eljáráson estem át. A fiúk bámulnak, a nőknek pedig mindig van problémájuk. 250 000 dollárt érek. Ha valaki, akivel járok, arra kérne, hogy hagyjam abba a plasztikai műtéteket, nagyon hamar kidobnám."

Elaina tudja, hogy a műtétek, feltöltések miatt egyáltalán nem néz ki "természetesnek", de egyáltalán nem zavarja. Hozzátette: „Az emberek nem szeretik, de számomra ez egyfajta életmód..."

Mint mondja, már csak arra vágyik, hogy találjon egy olyan társat, aki azért kedveli, mert intelligens és vicces, illetve meglátja benne a belső értékeket is. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek