Szűz

"A trollok azt mondják, hogy utálom a férfiakat, mert 33 évesen szűz vagyok - egyszerűen szeretem az életemet úgy, ahogy van"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.05.

A nő szerint nem szégyen, ha valaki ennyi idősen még tartogatja magát.

Egy nő, aki azt állítja, hogy 33 évesen nem szexelt és nem élt kapcsolatban, visszavágott a trolloknak, akik támadták a döntése miatt. Lauren Harkins, akit az interneten @itslaurenciag néven ismernek, azért lett híres, mert megtörte a 30-as éveiben járó szűz stigmákat. Az influencer a „kedvenc késői virágzóként” írja le magát, életmódbeli tanácsokat ad és „magas színvonalú inspirációt” hirdet követőinek.

Az egyesült államokbeli Maine-ből származó lány azt állítja, hogy szűz, mert "magasabb elvárásai vannak, mint másoknak", és "nem fog ebből engedni". De úgy tűnik, hogy döntése kiverte a biztosítékot az online trolloknál, mivel elárasztották dühös megjegyzésekkel, hogy miért nem szexel.

Az egyik videóban, amelyet több mint 196 000-en néztek meg, azt mondta, hogy "az internet nem hiszi el, hogy léteznek normális 33 éves szüzek". Egy másik klipben, amelyet több mint 107 000-en néztek meg, cáfolja, hogy utálja a férfiakat, miután a kommentekben többen is ezzel vádolták. Ezt írta: "Nem utálom a férfiakat. A kedvenc embereim között több is férfi. Csak még nem találtam meg a számomra megfelelőt. És szeretem az életemet úgy, ahogy van, nem vagyok kétségbeesett, hogy bárkinek oda kelljen adnom magam".

Az Instagramon többen is támogatásukról biztosították és azt mondták, öröm a mai világban, hogy vannak még erkölcsös nők. Jelentkezett egy másik hozzászóló is, aki 31 éves és szintén szűz, aki örömét fejezte ki, hogy nem ő az egyetlen a világban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek