Fájdalom

„Áldottak voltunk, hogy ő a fiunk” – Elragadta a vérmérgezés a 4 éves Danielt a családjától

K. C.

Létrehozva: 2024.08.13.

Az orvosok lázcsillapítóval kezelték a négyévest, pedig sokkal nagyobb volt a baj.

Válaszokat követelnek egy négyéves kisfiú szülei, akinek az orvosok Calpol-t írtak fel, ahelyett, hogy a valós problémát gyógyították volna.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Lindita Alushi és Kastriot Klosi a halála előtti héten négyszer vitték be Danielt a kórházba, de mindig hazaküldték őket. A második és a harmadik segítségkérésükkor csupán annyit tanácsoltak a számukra, hogy adjanak a fiúnak lázcsillapítót és Ibuprofent.

A negyedik kórházba rohanásuk alkalmával az autista Daniel vérmérgezéssel került a gyerekeknek fenntartott intenzív osztályra, ahol órákkal később elhunyt.

- Daniel volt a legimádnivalóbb kisfiú, és annyira áldottak voltunk, hogy a mi fiunk volt. Imádott velem főzni és sütni. Szerette az állatokat, a meséket és a barátaival való játékot. Daniel nagyon kíváncsi típus volt. Még mindig küzdünk azzal, hogy megértsük, mi történt Daniellel és miért. Folyamatosan kórházba vittük, és nagyon aggódtunk az állapota miatt, de semmi sem készíthet fel arra, amikor azt mondják, hogy a kisfiad meghalt. Aznap a családunk élete örökre megváltozott. A napjainkat a gyász, az üresség és a bánat tölti ki – búcsúzott gyermekétől az anyuka, Lindita, aki gyógyszerész asszisztens és képzett orvos szülőhazájában, Albániában.

A házaspár az Irwin Mitchell orvosi gondatlanságra szakosodott ügyvédek segítségét vette igénybe, és a Daniel halálával kapcsolatos vizsgálat augusztus 13-án kezdődik a bíróságon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek