Aktuális

Szívszorító: elbúcsúztatták az Árpád hídi tragédia szerelmespárját - ezt kérte a gyászoló család

B. T.

Létrehozva: 2024.08.02.

A búcsúztatót Budapesten tartották, a temetések Felvidéken és Erdélyben lesznek.

Közel egy hónappal később is százak gyászolják azt a fiatal, boldog szerelmespárt, akik egy tragikus horrorbalesetben, vétlen félként vesztették életüket július 3-án, az Árpád hídon. Mint arról lapunk is többször írt, aznap a zavart, reggel már drogozásért fülön csípett B. Roland az esti órákban ellopott egy taxit, majd az autóval szemből hajtott fel az Árpád hídra

gyertya, gyász, tragédia, halál
A két fiatalt együtt búcsúztatják   Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az ámokfutó irdatlan tempóban száguldott a hídon, ahol egy taxinak és egy Suzukinak is nekiment. Míg előbbiben négyen súlyosan megsérültek, a Suzukiban ülők életét már nem lehetett megmenteni: a 34 éves Dr. B. Ervin és a 32 éves Sz. Mónika azonnal meghaltak. Kiderült, hogy a fiatal jegyespár éppen hazafelé tartott óbudai lakásába, korábban ugyanis örömteli körúton voltak: esküvői meghívóikat vitték el személyesen szeretteiknek és barátaiknak.

A család a mai napon (augusztus 2.) tartotta meg a tragikus sorsú jegyespár búcsúztatóját, méghozzá Budapesten, a VIII. kerületben. Mint azt korábban megírtuk, a két fiatal búcsúztatóját együtt tartják meg: 

Haláluk nagy veszteség családjaik, szakmájuk, közösségeik számára egyaránt. Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik

 - írta Mónika és Ervin rokonsága.

Mónikát és Ervint két helyen temetik: Felvidéken és Erdélyben   Fotó: Facebook

A szívszorító eseményt a Jézus Szent Szíve Jezsuita Templomban tartották meg, ahova a család már délután egy órától várta a gyászoló barátokat, rokonokat és szeretteiket. Csupán egyetlen kérésük volt: ne hozzanak koszorút, csak egyetlen virágot: 

Részvétnyilvánítást 13 órától fogadnak a hozzátartozók. Kérjük, kegyeletüket egy szál fehér virággal fejezzék ki

 - kérték. 

A temetéseket később, két helyszínen tartják majd: először a felvidéki Kékeden, majd rá nyolc nappal az erdélyi Gyergyóditrón. A két helyszín nem véletlen, ugyanis míg Mónika a felvidéki Kékeden, addig Ervin az erdélyi Gyergyóditrón született. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek