Tragédia

Most érkezett: Balatonlellén az életét adta egy férfi a barátnője megmentéséért

K.B.

Létrehozva: 2024.08.05.

Módosítva: 2024.08.06.

A hős férfi életét azonban már nem tudták megmenteni.

Megrázó hírek érkeztek a balatonlellei strandról. Július 27-én ugyanis sajtóinformációk szerint egy fiatal férfi életét veszítette, miután kimentette fuldokló barátnőjét a mélyvízből. A lányt időben partra tudták segíteni, ám a párja tüdeje vízzel telt a mentés során, és bár sokáig küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni. Egy szemtanú beszámolója szerint a fiatalember kizárólag azért úszott be a mély vízbe, hogy megmentse a szerelmét. Megrázó részletek következnek.

PEZ_1675
Szomorú tragédia történt a Balatonban  Fotó: Illusztráció

A Baranya vármegyei hírportál, a Sonline számolt be róla, hogy az egyik szemtanú felkereste a szerkesztőségüket, hogy elmondja mit látott július 27-én a parton. Bálint azért vállalta a nyilvánosságot, mert saját bevallása szerint a tragédia óta eltelt egy hétben sehol nem olvasott róla, hogy megemlítenék, hogy az áldozat az életét adta a párjáért.

A fiatalember a barátnője segítségére indult, őt még ki tudta menteni a tóból, de közben elmerült, és sokáig volt a víz alatt. A halál oka fulladás volt, mert nagy mennyiségű víz került a tüdejébe. A mentés során tehát feláldozta magát a barátnőjéért

– fejtette ki a történteket Bálint a lapnak. A haláleset a balatonlellei Napfény strandon történt, a szemtanú néhány méterről látta az esetet.

A lap felkereste a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahol megerősítette a rendőrség, hogy valóban történt egy haláleset az említett időben, ezért a Balatoni Vízirendészeti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárást indított. Úgy tudni, hogy az áldozat egy 26 éves férfi volt, aki vízbe fulladt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek