Korkülönbség

Egy bébiszitter vallomása: "Hozzámentem a 20 évvel idősebb munkaadómhoz, ezt gondolja rólam a mostohafiam"

K.B.

Létrehozva: 2024.08.06.

A dadus közelebb van korban a fiához, mint a férjéhez.

A most már 32 éves Krystle évekkel ezelőtt kezdett el bébiszitterként dolgozni egy édesapánál, aki egyedül nevelte a két fiát. A dadus szinte a nővérükként gondoskodott a fiúkról egészen addig, amíg az idősebb srác, Salt be nem töltötte a 16 éves kort. Ekkor ugyanis megdöbbentő dolog történt: miközben a bébiszitter éppen új munkahelyet keresett magának, beleszeretett a 20 évvel idősebb munkaadójába, Benbe, majd összekötötték életüket 2022-ben. Ezzel az a furcsa helyzet állt elő, hogy a 16 éves Salt 30 éves dadusa hirtelen a mostohaanyjává lépett elő.

20 és korkülönbséggel szeretett bele a munkaadójába a dadus /Fotó: Pixabay/Illusztráció 

Krystle és a férje között 20 évnyi korkülönbség van, miközben a mostohafia és a nő között mindössze 14 év. Az ex-dadus azonban büszke a házasságukra, és egy TikTok-csatornát indított, amelyen rendszeresen videókban beszél róla, hogy milyen nehézségekkel jár egy nagy korkülönbséggel bíró kapcsolat. Szinte influenszer karriert épített ki abból, hogy összejött a főnökével.

A munkám elején durvának és butának gondoltam Bent, de amikor már éppen új munkahelyet kerestem, megláttam, ahogy a 3 éves kisfiával játszik, és azt hiszem, ekkor szerettem belé. Azt gondolom, hogy akkor szerettem belé, amikor rájöttem, hogy milyen jó édesapa. Ő pedig talán akkor jött rá az irántam érzett érzéseire, amikor kisminkelve, csinosan felöltözve mentem hozzá, hogy felmondjak. A többi már történelem

 –árulta el Krystle az egyik videójában.

Ben nagyobbik fia, Salt azóta már betöltötte a 18. életévét is, és finoman fogalmazva sem repes az örömtől, hogy a bébiszittere összejött az apukájával. A fiú is megszólalt a kapcsolatról a DailyStarnak:

Amikor először megtudtam, hogy apa és a dadusom randevúzik egymással, határozottan meglepődtem. A korkülönbségük szembeötlő, és figyelemfelkeltő. Krystle pedig imád a figyelem középpontjában lenni. Nem értek egyet azzal, hogy aranyásó lenne a nevelőanyám, a szerelem nem ítélkezik... Viszont ha választhattam volna, én nem őt választottam volna magam mellé

– zárta sorait a fiú.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek