Dráma

Összeesett a fitt édesanya: "Az átélt fájdalom rosszabb volt, mint amikor szültem"

Létrehozva: 2024.08.31.

Kis híján belehalt a családi piknikbe a nő.

Majdnem végzett egy egyszerűnek tűnő csípés egy 37 éves, egyedülálló édesanyával: amikor kórházba került, az orvosoknak nem volt más választása, mint egy életmentő műtétet elvégezni rajta. Ha nem teszik meg, nagy valószínűséggel már nem lenne köztünk. Pedig az egész ártatlanul indult: egy parkban eltöltött nappal, egy piknikkel – amely majdnem tragédiába torkollott. A Glasgow-ban élő Natasha Judge július 23-án úgy döntött, 14 éves fiával kilátogat az egyik helyi parkba. Jól érezték magukat a szabadban, szépen sütött a nap, nem gondoltak semmi rosszra. Az egygyermekes édesanya csak este vette észre, hogy megcsípte valami a fenekén, de még ekkor sem tulajdonított neki különösebb jelentőséget.

Amikor azonban pár nappal később pokoli fájdalom kezdte kínozni, segítséget kért és kapott is antibiotikum képében. Abban reménykedett, jobb lesz a helyzet, ugyanis kegyetlenül megkínozta a csípés

– Elképzelhetetlen volt a fájdalom, rosszabb volt, mint amikor szültem – idézte Natasha szavait a The Sun. A legrosszabb azonban még hátra volt: este, tévézés közben kétszer is eszméletét vesztette az édesanya. 

A testem egyszerűen kezdett leállni. Leesett a vércukrom, remegtem. 40 fokos lázam volt

 – magyarázta az asszony.

Kamasz fia hívta a mentőket, akik kórházba siettek vele. Itt az orvosok azonnal a műtét mellett döntöttek, ugyanis félő volt, hogy szepszis alakul ki. Kivágták az elfertőződött részt, ezt kövezően pedig öt napot kellett még eltöltenie az intézmény falai közt. Mint kiderült, egy bögöly csíphette meg a skót anyukát, arra azonban, hogy miért alakult nála ki ilyen heves reakció, a dokik sem tudják a választ.

– Rémisztő volt. Nem számítasz rá, hogy ilyesmi megtörténik veled. A sebész azt mondta, még nem látott ilyet. Nem tudják, miért fordult a helyzet ilyen komolyra, de szerencse, hogy időben kórházba kerültem. 

Ez a piknik majdnem az életembe került. Visszatekintve sokkal rosszabbul is alakulhattak volna a dolgok

 – összegezte a történteket Natasha Judge.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek