Veszteség

„Az egyik percben még élete legjobb pillanatát élte át, a következőben pedig már halott volt” – családja szeme láttára halt meg a hétgyermekes édesapa

N.T.

Létrehozva: 2024.08.16.

Hiába érkezett gyorsan segítség, az 53 éves férfi életét nem tudták megmenteni.

Meghalt egy hétgyermekes apuka, miután szívrohamot kapott egy tenerifei repülőtéren, néhány perccel azelőtt, hogy családjával hazarepült volna az Egyesült Királyságba.

gyertya, gyász, halálhír
Hiába érkezett gyorsan a segítség, a hétgyermekes családapa életét már nem tudták megmenteni Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Andrew Haxton hirtelen rosszul lett a repülőtéren. Az 53 éves férfi hétfő este repült volna vissza Skóciába egy hétnapos nyaralás után, amelyet a feleségével, Ann-Marie-vel és gyermekeikkel töltött.

Az édesapa azonban nem sokkal az Egyesült Királyságba való visszarepülése előtt hirtelen szívmegállást szenvedett. Egy kanári-szigeteki kórházba szállították, sajnos azonban később halottnak nyilvánították.

„A nagybátyám és Ann-Marie nénikém egy kis napsütésre vágytak ezért úgy döntöttek, hogy néhány gyerekkel elutaznak. Remekül érezték magukat együtt, amikor azonban már a repülőtéren várakoztak a hazaútra, hirtelen nagyon rosszul lett. A mentőcsapatok gyorsan megérkeztek és kórházba vitték. Sajnos azonban nem sokkal azután meghalt. Most tudtuk meg, hogy súlyos szívmegállás érte a repülőtéren”

– nyilatkozta Andrew unokaöccse, a 39 éves Michael McDiarmid.

Michael szerint a családi nyaralásról megosztott képeken Andrew még egészségesnek és napbarnítottnak tűnt.

Az egyik percben még tele volt energiával, boldog volt, és élete legjobb pillanatát élte át a családjával, a következőben pedig már egyszerűen nem volt ott.

„A halála előtt néhány nappal készült képeken remekül nézett ki – egy kicsit lebarnult, szabályosan ragyogott, egészségesnek tűnt. Ez az egész dolog mindannyiunkat nagyon megrázott, még mindig próbáljuk feldolgozni, teljesen lesújtott minket

– tette hozzá.

Az összetört családot a gyász mellett pedig még az is sújtja, hogy mivel Andrew külföldön halt meg, ezért rengeteg pénzbe kerül majd, hogy hazaszállítsák a holttestét, a temetésről pedig már nem is beszélve. Éppen ezért adománygyűjtést indítottak Ann-Marie és a család támogatására – írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek