Vérfagyasztó

Dráma Jánoshalmán: rá akarták gyújtani a házat a kisgyermekes családra

Bors

Létrehozva: 2024.08.12.

Csoda, hogy épp bőrrel megúszta tettét a felelőtlen kamasz. Hihetetlen, hogy mit tett az apa, amikor rájött, ki a tettes.

Nem mindennapi esemény jutott a Bors tudomására, melynek olyan végkimenetele lett, amire senki nem számítana. A Bács-Kiskun vármegyei Jánoshalmán történtek ugyanis nem várt fordulatot vettek.

tűz, ég, lángol, kigyulladt
A kisgyermekes család akár bent is éghetett volna otthonában Fotó: Pexels

Átlagos este volt, a család minden tagja már elvégezte napi teendőit.  A nappaliban ültek és nézték a TV-t a sötétben. Mivel egy meleg, nyári napról van szó, az ablak is nyitva volt, aminek közelében a történetüket megosztó édesanya ült, aki azért írta ki magából mindezt, mert annyira felháborította, hogy manapság bárki képes lehet ilyenre.

Egy halk, tompa puffanást hallottam, majd valami büdös szagot éreztem

– írta le az édesanya, akinek nappalijába egyszer csak egy még égő cigicsikket hajított be valaki, aki azt gondolta, mókás lehet, ha kis híján rájuk gyújtja otthonukat.

Lenéztem a földre és megláttam a csikket. Én rohantam eloltani, a férjem pedig rohant kifelé, hogy elcsípje a tettest

– mesélte tovább az aggódó anya, aki csodálkozik, hogy férje nem csapta agyon a meggondolatlan tinédzsert.

Meglátta, felpattant a biciklire és a nyomába eredt

– folytatta a történtek elmesélését, mely során kiderült, hogy egy 17 éves kiskölyök azt hitte, hogy vicces amit csinál és pusztán brahiból dobta be a még égő csikket a kisgyermekes család nappalijának ablakán.

– Mi van, ha nem ülök ott? Mi van, ha már alszunk? Ha nem vagyunk a szobában? Ha kigyullad a függöny? Nem találok szavakat – hangsúlyozta az édesanya, aki szerette volna figyelmeztetni az ott élőket, hogy legyenek résen és figyeljenek oda a hasonló dolgokra:

– Miután a férjem utolérte, nem verte agyon, még csak nem is bántotta, de név szerint tudjuk, hogy ki volt az, így remélhetőleg többször ilyet nem tesz és ezek után minden hülyeség előtt átgondolja majd, hogy mit tesz és annak milyen következményei lehetnek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek