Rémület

Drónok és kutyák keresték a beszámíthatatlan nagyit és unokáját - hihetetlen, ami történt velük

Létrehozva: 2024.08.28.

A kis Hannát a mentálisan beteg nagymamája vitte magával, egy teljesen ismeretlen helyre.

Minden szülő legnagyobb rémálmát élte át hétfő este egy szülőpáros, a Fejér vármegyei Isztiméren. Mire ugyanis hazaértek, hétéves kislányuknak, a kis Hannának nyoma veszett, a gyermek nagymamájával együtt szőrén szálán eltűnt

A kis Hannát a nagymamája vitte magával. Szerencsére másnap a nagyszülő hazavitte a gyermeket Fotó: Police.hu

A kétségbeesett szülők, Zsuzsanna és Szabolcs fejvesztve rohantak a rendőrségre, ahol azonnal bejelentették imádott gyermekük eltűnését, emellett a neten, keresőcsoportokban is kértek mindenkit: aki látta a nagyszülőt vagy Hannát, azonnal értesítse a rendőrséget. A kislány és a nagymama nyomába azonnal keresőcsapatok eredtek, a gyermeket drónokkal és kutyákkal is kutatták. A szülők szinte összeroppantak, mikor még ma hajnalban sem találtak semmit:

Se a drónok, se a kutyák nem találtak semmit. Ha bárki, bármit tud, kérem, azonnal jelentkezzen

 - könyörgött Zsuzsanna. Hozzátette, hogy egy ideig a kamera is követte édesanyja és Hanna sétáját, de aztán eltűntek a térfigyelők szeme elől is.

A kamerafelvételen látszik, hogy gyalog mennek, a kutyák az óvoda buszmegállójáig követték a szagot. Valószínűleg, valaki autóval vitte őket tovább, ismeretlen helyre vitte

 - tette hozzá az összeomlott édesanya. A rendőrök az egész környéket átfésülték, a buszokat is ellenőrizték, de a kislány és a nagyszülő még hajnalra sem került elő. Az egyik posztból kiderült, hogy Zsuzsanna és Szabolcs aggodalma azért volt különösen nagy, mert a nagymama nincs beszámítható állapotban. 

Szerencsére azonban a történet - a helyzethez képest - szerencsés véget ért: kedden reggelre Hannát és a nagymamát is megtalálták. A Bors úgy értesült, hogy a nagyszülő végül maga vitte haza a kis Hannát, a család pedig - ahogy az asszony betoppant, mentőt és rendőrt hívott. Úgy tudjuk, hogy a kislány elővigyázatosságból kórházba szállították, de szerencsére jól van.

Lapunk elérte a kislány apukáját is, aki elmondta, hogy valóban épségben van a lánya.

 Szerencsére jól van, illetve jól lesz. Ez megrázó volt mindenkinek, neki is

 - szögezte le az apa.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek