Betegség

Egyik pillanatról a másikra esett össze holtan a kisfiú, ez mentette meg az életét

L.A.

Létrehozva: 2024.08.19.

A szülők megmentették ezzel a gyerek életét.

Egy háromgyerekes anyuka most figyelmezteti a többi szülőt, hogy mindig bízzanak a megérzésükben, miután nyolcéves fia majdnem belehalt a vérmérgezésbe. 

 

A 37 éves Alison McKay elvitte fiát, Freddie-t a kórházba, mivel a gyomra nagyon fájt, az anya pedig megérezte, hogy valami nagyon nincs rendben. 

Freddie reggel felébredt, készülődött az iskolába, jól volt. Aztán már a munkahelyemen voltam, amikor felhívtak, hogy a fiam remeg, sápadt, és rosszul van. Az apja tudott érte menni, közben már hányt és hasmenése lett. Az apja hazavitte és ápolta, de egyre rosszabbul lett. Egy órával később hazasiettem én is, és bevittük a kórházba. Ott holtan esett össze, elkezdték rajta az újraélesztést. Teljesen sokkot kaptam, nem tudtam, mit tehetnék. Ekkor közölték velünk, hogy szepszisre gyanakodnak. Nem sokat tudtam a szepszisről – hallottam róla, de soha nem tapasztaltam, amíg Freddie ilyen rosszul nem lett

- emlékezett vissza az anya.

Az orvosok mindent megtettek, de végül mesterséges kómába kellett helyezniük Freddie-t. A vizsgálatok kimutatták, hogy Strep-A fertőzése volt, ami szepszishez vezetett. A diagnózis után Freddie-nek sok gyógyszerre volt szüksége a gyógyulás érdekében, de egy idő után jobban lett. Az mentette meg az életét, hogy szülei hamar kórházba vitték - írja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek