Idegenek

Elérték a Földet az UFO-k, rendkívüli felvétel készült egy repülő csészealjról - Fotó!

Bors

Létrehozva: 2024.08.26.

Ez a legélesebb fotó, ami bizonyítékként szolgálhat a földönkívüliek létezésére.

Egy több mint 50 évvel ezelőtt készült fénykép kelt szárnyra ismét az interneten, ami lázban tartja az ufóhívőket. A rejtélyes eset során egy ismeretlen tárgy lebegett egy tavon Costa Ricában, mielőtt egy villanással eltűnt. A felvételt a valaha volt legmeggyőzőbb UFO-felvételnek tekintik.

A felvételt 1971. szeptemberében készítette a Costa Rica-i National Geographic Intézet egyik munkatársa, Sergio Loaiza egy repülőgép fedélzetéről. A szakember a társaival eredetileg nem ufóvadászatra indult, hanem egy olyan vízerőmű esetleges hatásairól akart információkat szerezni, melyet az Arenal vulkán közelében akartak létrehozni - írja a Daily Star. Az egyik felvételükön azonban feltűnt egy hatalmas fémkorongra emlékeztető tárgy, amelyet sokan a földönkívüliek űrhajójának tartanak.

Az, hogy valójában mi látható a fotón, másik nem tisztázott. Egyesek szerint optikai csalódásról van szó, míg mások szerint egyértelmű bizonyíték került elő az idegenek létezésére vonatkozóan. Te melyik állásponton vagy?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek