Gyász

„Elszundított, és nem ébredt fel” - Gyermekével a szíve alatt aludt el örökre egy 21 éves nő

K. C.

Létrehozva: 2024.08.08.

A nagyszülei próbálták felkelteni, de nem tudták. A mentősök több mint egy órán keresztül küzdöttek az életéért, de mindhiába.

Tisztelettel emlékeztek meg egy fiatal várandós kismamára, aki hirtelen halt meg, miután lefeküdt pihinni és nem ébredt fel soha többé. A 21 éves Leah Roberts halálakor öt hónapos terhes volt. Augusztus 1-jén lefeküdt pihenni, mivel rosszul érezte magát. Ám tragikus módon soha többé nem kelt fel. Mindössze három nappal korábban értesült arról, hogy kislányt hord a szíve alatt.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A baba a Leena-Rose nevet kapta volna, ha megszületethett volna. Leah szívszorító halálának okát a hatóságok még nem erősítették meg. Barátnője Becky Davies árulta el, hogy Leah az utolsó napját a nagyszülei házában volt.

„Napközben elment, és visszament a nagyszülei házába, mivel nem volt önmaga. Elment lefeküdni 30 percre. Valaki jött Leáért, hogy megkérdezze, nem megy-e el valahova, és a nagyapja bement a hálószobájába, hogy megpróbálja felébreszteni, de nem tudta. Elment és elmondta a nagymamájának, hogy nem tudja felébreszteni, így az bement a szobába, és rájött, hogy valami nincs rendben. Lemelte az ágyról Leát és megkezdte az újraélesztését. Ennyi volt az egész, csak elszundított, és nem ébredt fel” – mesélte szomorúan Becky.

A mentősök pillanatok belül a helyszínre értek, több mint egy órán át tartó kemény küzdelem után sem tudták megmenteni Leah-t és a babát.

„Ő volt a legönzetlenebb ember, akivel valaha is találkozhattál az életben. Semmiképpen sem volt könnyű élete, de minden, amit akart, az az volt, hogy szeressen és viszontszeressék. A család hatalmas dolog volt számára, mindig azt mondta, hogy anya lesz. Mindig elvitte a gyerekeimet, a testvéreit. Besétált egy szobába, és nem számított, hogy rossz napja volt-e vagy sem, mindig megkérdezte, hogy jól vagy-e. Szeretetteljes, beszédes és vicces volt, egy hatalmas bolond volt, hatalmas szívvel” – tette hozzá Davis asszony.

A család számára egy GoFundMe oldal indult, hogy segítsenek a temetési költségekben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek