Szellem

Ez az 5 ijesztő jel utal rá, hogy a házikedvenced szellemet látott

L.A.

Létrehozva: 2024.08.17.

Sokan gondolják úgy, hogy kedvencük szellemet látott.

Sokan éreztünk már furcsa jelenlétet életünk egy pontján. Tudtad, hogy szőrös barátaink is képesek lehetnek ilyesmit érezni? Az állatok nagyon intuitívak, és van hatodik érzékük a dolgokhoz, így könnyen észlelhetnek valamit, amit mi nem. A Star Paws rovatvezetője, Catherine Lamb elmondta, hogyan tudhatod meg, hogy kedvenced valami különöset látott-e.

Mária szelleme vihette vissza az elveszett ajándékot? /
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az Egyesült Királyság kisállattulajdonosainak több mint negyede úgy gondolja, hogy négylábú társa szellemet vagy természetfeletti jelenséget látott. A legtöbben azért gondolják ezt, mert kedvencük elmélyülten bámult egy üres helyre, vagy valami olyasmit nézett, amit ők maguk nem látnak. A Daily Star szerint ez az 5 jel utal rá, hogy a kutyusod tényleg szellemet látott:

  1. Olyasmit követ, amit te nem látsz: ha a négylábú barátod teljesen mozdulatlanul ül, de a szeme végigsiklik a szobán, vagy feláll és követ valamit – ez azt jelentheti, hogy valami kísértetieset látott.
  2. Ugat vagy morog valami láthatatlanra: ez valóban félelmet kelthet benned, amikor egyedül vagy otthon. Nem kell megijedni, a szellem jelenléte mellett az is lehet, hogy egyszerűen olyasmit hallott a közelből, amit te nem észleltél.
  3. Hozzád megy vigasztalásért, vagy megpróbál megvédeni: ha furcsán viselkedik, mögéd bújik vagy eléd áll, amikor nincs is ott semmi, akkor az is lehet, hogy szellemet lát éppen.
  4. Ha a négylábú barátod úgy kezd viselkedni, mintha valaki mást figyelne meredten, az szintén jelezheti szellem jelenlétét.
  5. Az is erre utal, ha úgy viselkedik mintha megdicsérnéd. Ha például a semmiért ad pacsit vagy gurul a hátán, valószínűleg egy szellemnek produkálja magát.

Néha ezek az események magyarázat nélkül is megtörténhetnek, de fontos, hogy minden tartós viselkedésbeli változást beszéljünk meg az állatorvossal is.

Ryan Neile, a Blue Cross viselkedési részlegének vezetője így fogalmazott:

Néha, amikor a házi kedvencek furcsán viselkednek, úgy tűnhet, hogy valami ismeretlen és természetfeletti dolgot érzékelnek, pedig valójában sokkal valószínűbb, hogy valódi dolgot érzékelnek, ami messze meghaladja az emberek korlátozott látását, szaglását és hallását.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek