Fogyás

Csak fogyni akart, végül az életéért küzdött: "Orosz rulettet játszottam, és majdnem veszítettem"

Létrehozva: 2024.08.16.

A háromgyermekes édesanyának majdnem az életébe került, hogy fogyni szeretett volna.

Fogyni szeretett volna egy háromgyermekes édesanya, azonban meggondolatlanul olyan eszközökhöz folyamodott, melyek végül majdnem az életébe kerültek. Ma már természetesen tudja, mekkora hibát követett el, ám akkor még csak nem is sejtette, hogy a plusz kilók elleni harc során használt kerülőút szeretett gyermekeitől is elszakíthatja – méghozzá végleg. A walesi Jodi Jones a neten rendelt – potom pénzért, darabonként 20 fontért, azaz nagyjából 9000 forintért – fogyást segítő injekciót. A szert a Facebookon keresztül vette, természetesen nem épp megbízható forrásból. Végül a saját tinilánya hívott hozzá mentőt. Ha nem teszi időben, talán Jodi már életben sem lenne.

A 37 éves anyuka július 25-én, a második fogyást ígérő injekció után lett rosszul. Hirtelen elhagyta a testét minden erő. Gyerekei hoztak neki inni, de pár korty víztől is öklendezni kezdett, majd ezt követően már vért hányt – írja a The Sun.

Rettenetes volt. Soha életemben nem voltam ilyen beteg, pedig vérmérgezésem is volt

 – jelentette ki Jodi, aki ugyan eleinte még reménykedett benne, hogy otthon kipiheni magát, és minden rendben lesz, de másnap hajnalra világossá vált: nem ez a helyzet. Ekkor kérte meg idősebbik kamaszlányát, hogy hívja ki a mentőket.

– Szerencsém volt. Ha egyedül vagyok otthon, belehalhattam volna. A párnáról sem tudtam felemelni a fejemet – magyarázta.

Az édesanyának a kórházban el kellett mondania, mit szúrt be magának. Ekkor már rettenetesen szégyenkezett, tudta ugyanis, mekkora ostobaságot tett, amikor egy gyanús netes hirdetésre kattintva megrendelte a "csodaszert". Később úgy fogalmazott: ezekkel a szerekkel gyakorlatilag orosz rulettet játszott az életével. Kijelenthetjük: majdnem veszített is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek