Fogyás

20 kilót fogyott ezzel a trükkel az anyuka, egy percig sem kellett kínoznia magát

Bors

Létrehozva: 2024.08.10.

Az édesanya nem érezte jól magát a bőrében, ezért úgy döntött, változtat. Az önsanyargatást azonban így is elkerülte!

Egy édesanya, Lauren Hamilton három hónap alatt 20 kilót fogyott, saját bevallása szerint nem túl bonyolult módszerrel. Elárulta, mi hozta meg neki a sikert!

A nő  TikTok-oldalán osztotta meg lenyűgöző történetét, és állítja, kitartással minden sikerülhet - írja a Mirror. Lauren 109 kiló volt, amikor azt érezte, nehezen mozog és nem szívesen mutatkozik az emberek előtt. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől, egészségesen kezdett étkezni és arra is ügyelt, hogy minden nap megtegyen legalább 10.000 lépést. Módszere működött, 12 hét alatt 20 kilótól szabadult meg, és azóta is folytatja a diétázást. 

Lauren azt is elárulta követőinek, hogy mit eszik. Reggelire jellemzően tojást süt füstölt lazaccal, vagy zabkását eszik. Ebédre például magvas bagelt fogyaszt túróval, salátával, vagy omlettet készít. A vacsorája általában grillezett zöldségekből áll, melyekhez rizst, garnélát és salátát társít. Az olívabogyóra és a sajtokra nassolnivalóként tekint.

Követőinak azt üzente, ügyeljenek az egészséges étkezésre és a kalóriadeficit betartására, illetve mozogjanak, amihez nem is kell feltétlenül edzőterembe járni!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek