Döbbenet

Hihetetlen: beperelte a meteorológust egy nő, de a fordulat csak ezután jött

KL

Létrehozva: 2024.08.03.

A hölgy végül elérte a célját.

Amikor reggel megnézzük az előrejelzést, sosem lehetünk benne biztosak 100 százalékosan. Elvégre hányszor mondta már, hogy nem fog esni, de ennek ellenére itt-ott mégis volt néhány zápor?

időjárás esőfelhő vihar
A nő beperelte a meteorológust, mert rosszul mondta az előrejelzést / Fotó: Pexels (Illusztráció)

Ám egy nő nem akarta elfogadni, hogy nem kapott pontos információt az időjárásról. Ezért megpróbálta beperelni az időjóst, mert rosszul mondta az előrejelzést, és a döbbenetes a dologban, hogy végül ezer dollárt (365 ezer forint) neki ítéltek meg.

A Kahane Ügyvédi Iroda szerint a szürreális eset még 2015-ben történt, egy izraeli nő be akarta perelni a 2-es csatornát - és Danny Rup-ot az időjárás jelentőt -, amiért ő napos időt jósolt, miközben valójában esős és viharos volt az időjárás. A nő 1000 dolláros kártérítést akart, miután napsütéses időjárásnak megfelelő ruházatban hagyta el a házat, és végül viharba került.

A hölgy állítólag emiatt elkapta az influenzát, négy napot betegszabadságra kellett mennie, és 38 dollárt költött gyógyszerekre. Állítása szerint ettől stresszes lett, és bocsánatkérést vár, magától Rup-tól. Sokan azt gondolnák, hogy a nő pere elbukik, de nem így lett...

Nos, a tévécsatorna tulajdonképpen peren kívül megegyezett a nővel, bocsánatot kértek és megadták neki a kért ezer dollárt. A furcsa eset a Reddit-felhasználókat is megosztotta.

Lehetett volna napsütéses idő, és ha összefutott volna azzal a személlyel, aki átadta neki az influenzát, akkor is elkapta volna

- jegyezte meg az egyik hozzászóló.

Az időjósok egyszerűen érvelhetnek azzal, hogy az időjárás-előrejelzés nem mindig pontos

- idézett egy másik kommentelőt a Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek