Aktuális

Pillanatok alatt milliárdossá válhatsz – ígéri az időutazó

G.X

Létrehozva: 2024.08.22.

Különleges eseményeket ígér az elkövetkező évekre a jós. Persze hozzá kell tennünk: szavahihetőségét némiképp gyengíti, hogy azt állítja magáról: időutazó.

Lehetséges az időutazás? Noha számos különleges történet látott már napvilágot, valamint előkerültek olyan dokumentumok – fotók, videók –, melyeket a többség bizony ezzel a sci-fikbe illő lehetőséggel magyaráz, a tudomány állása jelenleg egy egyértelmű nem. Ennek ellenére rengetegen hisznek benne – talán azért, mert mindenki szeretné megismerni a jövőt, kijátszani a bizonytalanságot. És vajon lehetséges, hogy épp a TikTokon osszák meg jóslataikat az időutazók? Nos, ennek még kisebb a valószínűsége. Ennek ellenére nem vennénk a szívünkre, ha valaki épp amiatt maradna le élete üzletéről, mert mi nem számoltunk be a saját állítása szerint 2582-ből érkezett tartalomgyártó jövendöléséről.

Dagobert bácsi, Dagobert McCsip (Scrooge McDuck) YouTube
Gazdagabbak lehetünk, mint Dagobert bácsi – ígéri az időutazó  Fotó: YouTube

Ezt jósolja az időutazó a következő évekre

Lássuk hát szépen, sorjában, miket vetít előre az "időutazó"!

2024. szeptember 23.: egy hatalmas hajónak nyoma vész a Bermuda-háromszögben, hogy aztán onnan hat hónappal később kerüljön elő. Az utasok állítják: csak egy napot töltöttek el a fedélzeten, nem fél évet.

2024. december 12.: Egy kisebb meteor csapódik a Földbe, mely antianyagot tartalmaz. Aki ebből az űrsziklából akár csak egy apró darabot is megszerez, pillanatok alatt dúsgazdag lesz, grammját ugyanis 62,5 billió dollárért lehet értékesíteni. (Ezt a gigászi összeget nem szeretnénk forintosítani, így is eléggé beleszédül az ember a sok nullába, amit tartalmaz...)

2025. október 15.: Következzék egy kevésbé elképzelhetetlen része a jövendölésnek: ezen a napon végre megjelenik a várva várt GTA VI.

2026. január 1.: Eljön a nagy újrakezdés. A tartalomgyártó szerint az idővonal képlékeny, a dolgok változhatnak, ez az esemény azonban elkerülhetetlen. Azt azonban, hogy pontosan mit is takar ez az újrakezdés, nem fedi fel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek