Jövő

Kitálalt az időutazó: még ma megtörténik a lehetetlen, rengeteg ember kívánsága teljesül

G.X

Létrehozva: 2024.08.19.

Még ma megtörténik, amit elképzelni sem tudunk. Vagy más valóra is vált?

A TikTok egy igen különös hely. Táncos-éneklős-tátogós videókkal nyitott, mára azonban a legkülönbözőbb tartalmak lepték el az oldalt, kezdve a különböző élettörténetektől a praktikákon és a vicces videókon át a mindenféle kihívásokig. Kétségtelenül az egyik legextrémebb az, ha valaki jóslatokat oszt meg. De mondunk ennél is meredekebbet! Az önjelölt Nostradamusok egy része azt állítja magáról: nem egyszerűen ismeri a jövőt, de egész pontosan azért ismeri, mert ő ezt már egyszer átélte, ugyanis időutazó. Kétségtelen, hogy az ilyen jövendölések javarészt rendkívül meredekek, cserébe esetenként kifejezetten szórakoztatóak. Most lássunk egy frisset ezek közül! Készítője azt állítja, egy nagy esemény már augusztus 19-én megtörténik!

időutazó, időutazás, jóslat
Tényleg átélte a jövőt a TikTok-tartalomgyártó? Most kiderül!  Fotó: Bors

Nos, egy ilyen időugró, aki a saját bevallása szerint 2582-ből jött el közénk, a következőket mondja az eljövendő időszakról:

Augusztus 19.: A Csendes-óceán elkezd ragyogni, aki pedig a mai napon megfürdik benne, annak az összes kívánsága teljesül, és egész életében szerencsés lesz. Sajnos a távolság miatt alighanem kedves olvasóink erről már lecsúsztak...

 Szeptember 4.: Egy hatalmas napkitörés áramszüneteket fog okozni a Föld teljes területén. Gyakorlatilag sötétségbe borul a bolygó napokra.

Október 2.: Egy újfajta hurrikánnal, egy úgynevezett hiperkánnal kell megbirkóznia az emberiségnek. Az USA lesz közvetlenül érintett.

November 14.: Kitör a Yellowstone-i szupervulkán, hamuval borítva be a környéket. Ez összességében 15 fokkal csökkenti majd a Föld átlaghőmérsékletét.

A jóslatok hitelességéért a magunk nevében nem tudunk felelősséget vállalni, de azért várjuk a beszámolókat a Csendes-óceánról és az első fotókat a hiperhurrikánról is! :)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek