Jóslat

Napokon keresztül álmodott a katasztrófáról, majd bekövetkezett a látomása

K.B.

Létrehozva: 2024.08.30.

Elképzelhetetlennek tűnt, hogy megvalósuljon a rémálma: aztán mégis megtörtént.

Hihetetlen, de igaz: egy amerikai férfit 10 napon keresztül gyötörtek visszatérő rémálmok egy repülőgép-szerencsétlenségről, amely során több száz ember veszíti életét. David Booth még figyelmeztette is a légitársaságot a katasztrófa közeledtéről, de (érthetően) nem történt semmi az ügyben. A 11. napon azonban szörnyű híreket látott a tévében a rosszul alvó férfi: 1979. május 25-én ugyanis az American Airlines 191-es járata a felszállása után közvetlenül lezuhant, és a gépen tartózkodó 258 utas és 13 fős legénység életét veszítette. Ez volt Amerika legnagyobb áldozattal járó repülőeseménye.

repülő, repülőgép, repülőtér
Az utasszállító gép közvetlenül a felszállás után zuhant le /Fotó: Unsplash.com/Illusztráció

David a katasztrófa után több újságot és tévécsatornát is felkeresett, hogy elmondja, hogy a látomásai valósággá váltak, de nem foglalkoztak vele. Most, néhány évtizeddel az eset után azonban egy paranormális esetekkel foglalkozó YouTube-csatorna felkarolta a férfi történetét és interjút készített vele.

– Az álmom mindig ugyanúgy kezdődött. Egy ragyogó napsütéses nap, egy hatalmas repülőtér és egy hosszú kifutópálya, amelyen ott állt egy hatalmas gép. Láttam az American Airlines gépét, láttam, ahogy gurulni kezd, majd felgyorsul. Ezután hirtelen olyan érzésem támadt mindig az álom ezen pontján, hogy valami nincs rendben a motor hangjával. Ezután mindig egyenesen felszállt a gép a levegőbe, majd megfordult és a földbe csapódott – árulta el David. Még ijesztőbbé teszi a férfi történetét, hogy amikor először beszélt az álmairól, akkor még máshonnan nem értesülhetett róla, hogy milyen módon zuhant le a gép. Ráadásul nem csak egyszer álmodott ezzel, hanem napokon keresztül, ezért felkereste a repülésirányító szervezetet, hátha segíthet ezzel megelőzni egy balesetet.

Minden nap egyre rosszabb és rosszabb lett. Nem tudtam, hogy mit tegyek, vagy mit kéne tennem. A fejemben lévő kép már nappal is kínzott 

– tette hozzá David, aki azt is elárulta: noha hitelesnek tűntek az általa átadott információk, nem volt elegendő ahhoz, hogy bármit is tegyenek az illetékes hatóságok, és megakadályozzák a tragédiát.

David álma nem adott elég információt, ahhoz, hogy bármit tegyek. Nem tudtuk a gép számát, a járat felszállásának helyét, vagy a gép típusát. Néhány számot látott csak az álmában, amelyeknek nem volt értelme

 – árulta el szomorúan az azóta nyugalmazott Jack Barker, aki így nem tudott segíteni a naponta több ezer felszálló gép közül kiválasztani a hibás járatot – számolt be róla a Unilad.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek