Számok

Kísértő számokkal üzen neked az univerzum, eláruljuk, mire érdemes figyelned

Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.08.29.

Különös dolgokkal próbálhat üzenni nekünk az univerzum, és néha nem is sejtjük, miképpen segít nekünk. Akinek életcélja van, rögös úton jut el odáig, gyakran útvesztőben érzi közben magát, ám a csillagok térképet nyújtanak, így üzenve, miképp érhetsz célba.

A mai digitális világban sokszor fordul elő, hogy épp rápillantunk a telefonunkra, vagy bármilyen digitális eszközünkre, és látunk egy számot. Ha egy bizonyos számot idővel többször is látunk, olyan mintha kísértene minket. Rendszámokon, házszámokon – sokféleképpen térhet vissza hozzánk, amit rendre elhessegetünk -  ennek nincs jelentősége? A zalaegerszegi máguspáros szerint van: a kísértő számokkal üzenhet neked az univerzum. 

Azok a számok, amelyeket visszatérően látsz magad körül jelentőséggel bírhatnak /
Azok a számok, amelyeket visszatérően látsz magad körül jelentőséggel bírhatnak / Képünk illusztráció: Laksmi Chatrirat /  Shutterstock 

„Egy ajtó nyílik”

A zalaegerszegi spirituális segítők, Illy Roland Tamás mágus és Horváth Diána asztrológus szerint dimenziókon át érkezhet hozzánk egy üzenet, ami az életünket is megváltoztathatja. A számok mágikus erővel bírnak – és ha idővel visszatérnek hozzád, a csillagok üzenni akarnak neked!

Ha valaki fogékonyabb lesz a spiritualitásra, mert történt vele valami, ami miatt valamennyire hinni kezd benne, akkor egy ajtó nyílik meg előtte. Egyre fogékonyabbak leszünk az Égi üzenetekre! Már alapjában véve az is jelentéssel bír, ha különböző számokat, számsorokat többször látunk magunk előtt.

– mondta Tamás, hozzátéve: bizonyos dátumok visszatérő módon szerencsés pillanatokat hoznak.

Így üzennek a csillagok

A minket kísértő számok erős jelzések. A csillagok így üzennek, hogy szépen haladunk a lelki fejlődésünk útján! A számok megjelenésével biztosítanak minket támogatásukról az Égiek.

 – húzta alá Diána.

A máguspáros megfejtette, mi rejtőzik a kísértő számok mögött. Mutatjuk, melyik szám milyen csillagbéli üzenetet hordoz a kozmoszból!

Az 1-es szám – Szellemi reform és a kijelölendő út
Ha például 11:11 megjelenik nekünk, azt jelenti, hogy a változást a gondolataink megreformálásával érhetjük el a leggyorsabban. A gondolataink teremtő erővel bírnak, úgyhogy figyeljünk oda, mert amit kigondolunk folyamatban van a megvalósulása.
A 2-es - Az isteni idő jelképe
Ilyenkor a csillagok bátorságra, türelemre és hitre buzdítanak, hogy ne akarjunk elébe menni a dolgoknak, bízzunk „az isteni időzítésben” - tehát abban, hogy minden okkal, pont egy adott pillanatban történik.
A 3-as – A fókuszjelkép 
Fokozott koncentrációt kérnek az égiek. Vizsgáljuk meg, mi az amit még figyelmen kívül hagytunk, mi az amit még megtehetünk a célunk megvalósulása érdekében. 
A 4-es - A szerelem jelvénye. 

Ha többször látod, akkor emlékeztetnek az égiek: a szeretet a legnagyobb erő, amit minden helyzetben alkalmazhatunk. 
Az 5-ös - Az ajándék sugallata 

Olyat tettél, ami miatt megjutalmaznak az Égiek megjutalmaznak. Ha figyelsz erre a számjelre, az életedbe beköszönt egy nagyobb ajándék az élettől. 

A 6-os - Spirituális híd

Azt üzeni ez a szám, hogy próbálj kevésbé az anyagi javakra fókuszálni. Keresd meg az örömöt a lelki, szellemi dolgokban. Söpörd félre a félelmeid, és próbáld átélni az érzelmi és anyagi biztonság érzését. Az égiek így melléd rendelik az anyagi bőséget!

A 7-es - A büszkeség jele!

Ha ezt látod, akkor a csillagok büszkék rád, mert képes vagy áldozatokat hozni, hogy másokon segíts. Arra kérnek folytasd tovább!

A 8-as - Siker vár rád

Nemsokára sikerül elérned a pénzügyi bőséget. A csillagok hallják az imádat. Ne félj, cselekedj! Lehet valamit le kell zárnod hozzá, de ha megteszed, nem marad el a jutalmad: az égiek gondoskodni fognak az anyagi biztonságodról.

A 9-es - Vár a nyugalom 

Minden vég egy új kezdet – és ha ezt a számot látod, akkor felerősödhetett vele együtt a megérzésed is. E két jelpáros vezet az úton: ne ragaszkodj tovább, engedd el a múltat és bocsáss meg mindenkinek, akire haragudtál. Beleértve önmagad is.

A 0 - Megvan a cél! 

Ha megjelent neked, elérte a célod! Azt jelzi, hogy révbe értél, kiteljesedtél – legyen szó szerelemről, pénzről, lelki harmóniáról.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek