Tragédia

Mellbevágó: a nagymama a forró autóban hagyta 9 hónapos unokáját, aztán zokogva ölelte a kicsi élettelen testét

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.24.

Nyolc órán át hagyta szenvedni a kicsit a forró autóban a nagymama.

Egy 9 hónapos kisbaba meghalt a forró autóban East Flournoy-ban, miután nyolc órán át otthagyta a nagymamája. A babára a nagymamája talált rá, aki zokogva ölelte magához az élettelen testet, így találtak rá a rendőrök. 

 

– A szülők dolgoztak. Abban az időben a nagymama vigyázott a kicsire – mondta Richard Cantu Jr. Beeville-i helyettes rendőrfőnök a Kris 6 Newsnak.

Nem emeltek vádat a nagymama ellen, akit súlyos állapotban vittek kórházba. A rendőrség azt közölte, még tart a nyomozás, minden információt begyűjtenek, majd utána fogják tanácsolni a vádemelést.

Annyi már kiderült, hogy a babát a nagymama a kocsi hátsó ülésén hagyta a gyermekülésben. Hogy hogyan felejtkezhetett el az unokájáról, azt egyelőre nem tudni. A rendőrség minden lakost arra kért, "legyenek jobban tisztában azzal, kik vannak velük az autóban és legalább nézzenek körül, amikor kiszállnak a kocsiból".

"Mivel a hőmérséklet csak emelkedik, óvatosabbnak kell lennünk, hogy kit hagyunk az autóban, legyen szó emberről vagy háziállatról."

A 9 hónapos baba halála mindössze egy nappal azután történt, hogy egy édesanya hagyta az egyéves gyerekét a kocsiban, mert elfelejtette leadni a Corpus Christi-i bölcsődébe.

Ez is érdekelhet:

„A nevemen szólított” - hátborzongató dolgok történtek a magyar fiúkkal egy kísértetkastélyban - Galéria

Megkezdődött a Szűz hava: ezek a csillagjegyek örülhetnek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek