Hős

Megmentette családját, de meghalt a 29 éves hős apa: "ha nem tette volna, három gyereket is vele temettünk volna"

P. E.

Létrehozva: 2024.08.12.

Egy részeg sofőr elől lökte félre a családját a hős apa, ám ő már nem tudott megmenekülni.

Egy pillanat alatt életét vesztette egy édesapa, amikor elgázolta egy részeg sofőr. A férfi még félrelökte az útból unokahúgát, unokaöccsét és a lányát, ám ő már nem tudott kitérni az autó útjából.

Fotó:   Facebook

A 29 éves Thomas Lyon a floridai Panama City Beachen nyaralt augusztus 2-án családjával és várandós feleségével, Mackenzie-vel, első házassági évfordulójukat ünnepelve. Mackenzie elmagyarázta, hogy a család egy bérelt tengerparti házban szállt meg.

Vacsora után a tengerpartra sétáltak rákra vadászni, és egy nyilvános bekötőúton kellett átmenniük, hogy a homokba érjenek. Az átkelés előtt mindkét irányba nézegetve egy autót láttak körülbelül fél mérfölddel arrébb a 30 mérföld/órás sebességű zónában, és este 21 óra körül elkezdtek áthaladni a kijelölt átkelőn. 

"Észrevettem, hogy az autó gyorsan közeledik, ezért kiabáltam, hogy mindenki fusson. Thomason kívül mindannyian átmentünk az úton" – mondta Mackenzie.

Mackenzie azt mondta, Thomas megragadta az unokahúgát, Dannit, és félredobta az útból, majd kétségbeesetten ellökte lányát, Quinnt és Oakley unokaöccsét.

"Ellökte Dannit, Quinnt és Oakleyt az útból, mielőtt a becsapódás bekövetkezett. Ha nem tette volna, akkor még három gyereket temettünk volna vele" – mondta Mackenzie.

Mackenzie azt mondta, hogy a férje a zebrán, de már az út szélén volt, amikor a kocsi nekicsapódott. A 39 éves részeg sofőrt, Casey Austin Rattant letartóztatták.

Mackenzie kijelentette, hogy élete küldetésének tekinti, hogy Rattan minél több börtönbüntetést kapjon, és „az embernek, aki meggyilkolta a férjemet” nevezte.

"Casey, remélem, te vagy valaki a családodból látja ezt, és tudod, hogy az egész életemet azzal fogom tölteni, hogy igazságot szolgáltatok Thomasnak" - írta a Facebookon.

„Ugyanazt az eredményt érdemled, mint ő, és remélem, hogy minden rossz dolog megtörténik veled. Nemcsak engem, hanem a gyerekemet, az unokaöcséimet, a sógoromat, a sógornőmet, a nővéremet és az anyukámat is traumatizáltad. Örökre megváltoztattad az életünket, és minden egyes este azzal a képpel kell majd lefeküdnöm, hogy mindannyiunk előtt látom, mit tettél Thomasszal, csak azért, mert úgy döntöttél, hogy ittasan vezetsz. Miattad a gyerekeim apa nélkül fognak felnőni, és Thomas soha nem fog találkozni születendő gyermekével."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek