Gyász

Mindenkin segített, akin csak tudott: társa temetése után Tamást is tragikus motorbaleset érte

B. T.

Létrehozva: 2024.08.08.

Tamás két hónapja még motorbalesetben elhunyt társa temetésének szervezésében segített a gyászoló családnak. Most, napra pontosan két hónappal később, ő is életét vesztette egy balesetben.

Múlt hét szerda (július 31.) óta gyászol a magyar motoros társadalom, miután aznap egy horrorbalesetben vesztették el egyik oszlopos tagjukat és társukat, V. Tamást. A 34 éves, már több évtizedes motoros tapasztalattal rendelkező Tamás aznap az M1-es felől motorozott, amikor egy, a város irányából érkező kocsi balra fordulás közben nem adta meg neki az elsőbbséget, és elgázolta

gyertya, gyász, tragédia, halál
Tamás két hónapja még motorostársa, Arnold gyászoló családjának segített, most pedig tragikus módon már az ő temetését szervezik Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Tamás életét már nem lehetett megmenteni, és bár a segítség azonnal érkezett, a fiatal, vétlen motoros a helyszínen elhunyt. A férfi családja, barátai és a motoros társadalom összeomlott a történtek után. 

A barátai elmondták, hogy a férfi imádott motorozni, de eközben mindig figyelt a környezetére és a többi motorosra is: szívén viselte a balesetező ismerősei sorsát, akik felől rendszeresen érdeklődött, emellett ahol csak tudott, segített is nekik.

 Még a számára ismeretlen motorosok és családjuk felett is éberen őrködött: megesett, hogy felkereste a balesetben elhunyt motorosok családját, akiknek mindenhogyan igyekezett segítő kezet nyújtani. 

Így tett a G. család esetében is, akik június 1-én vesztették el a mindössze 26 éves szerettüket, G. Arnoldot. A férfi tragédiájáról lapunk is beszámolt: Arnold május 31-én indult el egy gurulásra, azonban soha nem tért haza. Holttestét másnap egy búzatáblában találták meg, Jánossomorjánál. Amikor kiderült, hogy Arnold családja motoros temetést szeretne szervezni a tragikus sorsú férfinek, Tamás azonnal jelentkezett:

ismeretlenül is felkereste a családot, akiknek nem csak az emlékgurulás megszervezésében segített, de lelkileg is támogatást nyújtott a legszörnyűbb pillanatokban. 

A brutális balesetben Tamás azonnal meghalt Fotó: Kisalföld

Most Jennifer, Arnold testvére is gyászolja Tamást, akiről kiderült, napra pontosan két hónappal öccse után hunyt el:

Arnold balesete után ismeretlenül megkerestél minket, segítettél önzetlenül és erőt adtál! Mesélted, hogyan szokott zajlani egy motoros temetés, emlékgurulás és napra pontosan 2 hónappal később ez történik Veled... Annyira sajnálom. Mindig a jók mennek el…

 - írta a fiatal nő. 

V. Tamás temetését a hétvégén tartják, az eseményre pedig várhatóan százak érkeznek majd. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek