Fájdalom

„Mindig velünk lesz” - Egész nap gépezett a 6 éves lány, másnapra elhunyt

K. C.

Létrehozva: 2024.08.23.

Egy „boldog, szerető, nagyon szép kislány”, aki egy ritka, nem diagnosztizált genetikai betegségben szenvedett. Ebből kifolyólag a halála teljesen hirtelen következett be, miután hasi fertőzést kapott - derült ki egy vizsgálatból.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Milly-Rose Stirrupot a szülei kivették az iskolából, miután lebetegedett és az éjszakát hányással töltötte. Kora hajnalban hasfájásra panaszkodva ébredt, és azt mondta, hogy fáj a szíve. Épp egy járvány döntötte le a lábáról az iskolásokat, így a hatéves lány a napot otthon töltötte a szobájába számítógépes játékokkal elütve az időt. Milly'Rose állapota azonban gyorsan romlott, és 24 órával később meghalt a Manchesteri Királyi Gyermekkórházban.

A kislány összetört szülei, Shaun és Phillipa azóta megtudták, hogy lányuknak genetikai rendellenessége volt, ami a halálos rosszullétét okozta. A manchesteri halottkém szerdán úgy döntött, hogy ez volt a lány tragikus és korai halálának oka – írja a Mirror.

- Hálásak vagyunk, hogy a Milly-Rose halálával kapcsolatos aggályainkat meghallgatta és megfelelően kivizsgálta a halottkém. Elfogadjuk és a tanulságokat levontuk. A biztonsági hálóval és más felvetett kérdésekkel kapcsolatos változtatásokat végrehajtottuk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy támogassuk a kórházat az A+E környezetben előforduló genetikai állapotokkal kapcsolatos képzések fejlesztésében. Milly-Rose-ra úgy szeretnénk emlékezni, mint arra a boldog, szerető, nagyon szép kislányra, aki volt. Nagyon hiányzik, és mindig velünk lesz - nyilatkozták az összetört szívű szülők, Shaun és Phillipa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek