Asztrológia

Misztikus bolygóegyüttállás: ezekre a csillagjegyekre mosolyog rá a szerencse a héten

KN

Létrehozva: 2024.08.14.

Asztrológus árulja el, hogy kiknek hoz szerencsét a Jupiter és a Mars együttállása. Több napig érezhetjük az univerzum pozitív hatását.

A napokban misztikus és különleges égi jelenség lesz hatással az életünkre. A Mars és a Jupiter szoros együttállását csodálhatjuk meg. A két bolygó mágikus hatással lehet az életünkre és szerencsét hozhat bizonyos csillagjegyeknek.  

Solar,System,-,Jupiter.,It,Is,The,Fifth,Planet,From
Képünk illusztráció Fotó: NASA images /  Shutterstock 

„Van, akit motivál, van, akit frusztrál”

A Jupiter a szerencse bolygója a Mars pedig harciassá tesz, a két különleges bolygó egyesíti energiáit és sokak számára pozitív változást hoz.

Augusztus 14-én 17:21-kor lesz pontos a Mars-Jupiter együttállás. A hatása +- 5 nap. Ez van, akit motivál, van, akit frusztrál. Az együttállás az Ikrek jegyében lesz, ami minden jegy szülöttjét másképp érinti

 - kezdte Székelyhidi Ágnes az Astronet asztrológusa, aki elárulta, hogy az Ikrek és az Oroszlán csillagjegyűek rendkívül szerencsések lehetnek az együttállás időszakában.  

Különleges látvány 

A mágikus hatása mellett rendkívül különleges látványt is nyújt az égi jelenség. Rendkívül szoros együttállásban csodálhatjuk meg a Jupiter és a Mars bolygót. Augusztus 14- én kezdődik, de még 15-én is alig 20 ívperc választja el őket egymástól – ez a telihold átmérőjének körülbelül kétharmada. Hajnalban a keleti égen kereshetjük, és el sem téveszthetjük őket, mivel a hajnali ég legfényesebb objektuma a Jupiter.

Érdemes a párost nagyobb teleobjektíven át megörökíteni. A következő napokban folyamatosan nő a látszólagos távolságuk, a hónap végére a Mars már ki is hátrál a Bika csillagképből - tájékoztat a National Geographic

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek