Baleset

Most érkezett: oszlopnak szorított egy autót a villamos Budapesten - Fotó

M. N.

Létrehozva: 2024.08.02.

Módosítva: 2024.08.02.

A sofőr jobbra akart kanyarodni, de nem volt elég figyelmes, nem vette észre, hogy közeledik felé a villamos, ami oldalról elgázolta, majd métereken keresztül a síneken tolta, végül egy oszlopnak szorította a kocsit, így álltak meg.

A szerencsén múlott annak a sofőrnek az élete, akit péntek délután egy villamos elgázolt az 18. kerületi Üllői úton – tudta meg a Bors. A szemtanú szerint csak annak köszönheti a 30 év körüli sofőr az életét, hogy a villamos nem ment gyorsan. Azonban még így is métereket tolta a síneken, majd egy oszlophoz szorította az autót.

A villamos előtt akart befordulni a sofőr Fotó: Google Maps

- A fiatal, 30 év körüli sofőr az Üllői útról jobbra akart lekanyarodni 

– kezdte lapunknak a szemtanú. 

- Azonban nem nézett jól körbe, pedig jött a villamos, ráadásul elég közel is volt már hozzá. A villamos azonnal oldalba találta, métereket tolta maga előtt, majd a síneknél lévő oszlopnak nekipréselte. Ott álltak meg.

Oszlopnak szorította a villamos az autót Fotó: olvasói

A szemtanú szerint sokkal nagyobb baj lett volna, ha a sofőrön kívül még valaki  utazik az autóban vagy ha gyorsabban halad a villamos.

- Szerencsére nem voltak utasai a Hondának

 – meséli. 

- Valószínűleg nagyobb baj lett volna, ha a villamos is gyorsabban megy, mert akkor nem biztos, hogy életben maradt volna a fiatal. Azt nem tudom, hogy érkezett-e mentő hozzá, de azt igen, hogy magától szállt ki a kocsiból. Ránézésre nem volt baja, de nagyon ideges volt. Csapkodott. Biztosan sietett valahova és dühös lehetett magára, mert tudta, hogy most ő hibázott

 – zárta beszámolóját.

Tűzoltóknak kellett leszedniük az autót a sínekről. Fotó: Bors

Autó és villamos ütközött Zuglóban

Nem is olyan régen, 2024. június végén súlyos baleset történt Budapesten, a Nagy Lajos király útja és a Szugló utca kereszteződésénél. A BRFK akkor az közölte: egy személyautó és egy villamos ütközött össze; utóbbi a sínekre sodródott. A helyszínelés órákig tartott. A balesethez három mentőautó és tűzoltóautó is érkezett. A balesetnek több sérültje is volt, köztük gyerekek. Továbbá egy férfit nyakmerevítőben szállítottak kórházba.


 


 


 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek