Sokk

„Nem akarok meghalni" - Megölt tanára mellől hívott segítséget a 10 éves kislány

L.A.

Létrehozva: 2024.08.12.

Most hozták nyilvánosságra a hangfelvételt a segélykérésről. A támadó 21 embert ölt meg.

- Rengeteg a halott körülöttem, a tanáromat is agyonlőtték, kérem mentsenek ki innen, segítsenek, nem akarok meghalni - így hívta fel egy 10 éves kislány, Khloie Torres az osztályterméből a 911-et, miután egy 18 éves fiú lövöldözni kezdett az iskolában. A gyerek sírt, sokkos állapotban volt a történtek miatt.

Fotó: TV2

A kislány könyörgött a rendőröknek, hogy a túlélőkkel együtt mentsék ki őket, zavarában alig tudta megmondani a tanterme számát. Később több sebesülttel együtt kimentették, a ruhája csurom vér volt és a feje is súlyosan megsérült. Annyit tudott mondani, hogy ő hívta a rendőröket és próbál nem sírni.

2022 májusában az uvaldei támadásban 21 ember halt meg, a hangfelvételt pedig csak most hozták nyilvánosságra, több testkamerás felvétellel együtt - válaszként arra, hogy több per is indult a rendőrök ellen, amiért nagyon későn avatkoztak be, legalább egy órát vártak, mire lelőtték a támadót. Az áldozatok családjai korábban kártérítést, most pedig vádemelést is követelnek - tudta meg a Tények.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek