Földönkívüliek

„Ó, ez egy villogó fény” - John Lennon UFO-t látott az erkélyéről, szerelme szólta el magát

K. C.

Létrehozva: 2024.08.31.

Pizzafutárra várt John Lennon, amikor UFO jelent meg az erkélye felett.

Megdöbbentő történet látott napvilágot, amiről még senki sem hallhatott. Állítólag John Lennon és egyik barátnője közösen láttak földönkívülieket.

John Lennon
John Lennon / Fotó: AFP

May Pang 1973-ben kezdett el randizni a legendás zenésszel, John Lennonnal, miután a személyi asszisztenseként kezdett el dolgozni. Mindez az alatt a rövid időszakban történt, amikor az énekes szakított feleségével, Yoko Onóval. Kapcsolatuk valószínűleg örök emlék lesz May számára, de egy este különösen felejthetetlenre sikerült…

„John és én láttunk egy UFO-t az erkélyünkről, ahol New Yorkban laktunk. Nagyon meglepődtünk, mert tudtuk, hogy mit látunk” – mesélte May.

Visszaemlékezve arra, hogyan telt az az éjszaka, May azt mondta: „Nem voltunk magasan, ahogy azt a legtöbb ember gondolná. Valójában a pizzafutárra vártam, hogy kiszállítsa a pizzánkat. És ő (John Lennon) meglátta ezt a dolgot, és azt mondta »Ó, ez egy villogó fény«.”

John, aki meg akart győződni arról, hogy nem ő az egyetlen szemtanúja a különös repülő tárgynak, odahívta Mayt, hogy csatlakozzon hozzá az erkélyen, aki nem hitte el, amit látott: „Felnéztem, és azt mondtam: „Ó, Istenem”, mire ő: „Te is azt látod, amit én?”. És az a valami csak két-három emelet lebegett a fejünk fölött.”

Nem a páros volt az egyetlen, aki bizarr felfedezést tett azon az éjszakán, mivel May elmondta, hogy ugyanabban a lakótömbben mások is jelentéseket tettek a rejtélyes jelenségről.

A bizarr esemény olyan hatással volt a Beatles-énekesre, hogy később úgy döntött, dokumentálja a történteket a „Walls and Bridges” című albumán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek