Súlyos

"A fiamat megkísértette az ördög!" - Hirtelen szaladtak fel a kilók, ennyit hízott Rácz Géza

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.08.09.

Megkísértette az ördög Rácz Gézát, ezért a közel 160 kilós fogyása után ismét felszedett magára 30 kilót. Képtelen volt ellenállni a rántott húsnak. Éjjelente titokban megette az édesanyja ételét. Hogy mi lesz ezután?

Rácz Géza alatt a mérleg 2020 nyarán még 320-at mutatott. A Bors akkori riportja hatására azonban felkarolta Schobert Norbert fitneszguru-üzletember, aki azóta is biztosítja számára a szénhidrátszegény étrendet. Az évek alatt meg is szabadult közel 160 kilótól, ám a diéta iránti lelkesedése alábbhagyott.

Rácz Géza titokban az édesanyja vacsoráját is megette / Fotó: MK

Elegem lett az életemből és a rengeteg sértésből, amit az emberektől kaptam a Facebookon. Úgy éreztem, mindegy, mit teszek, engem mindenki lenéz és ok nélkül gyűlöl

– mondta a Borsnak a már 22 éves férfi.

Gézura nagyon dühös lettem, de persze ő a fiam, ezért akármit is tesz, szeretni fogom. Csalódást okozott, de nem csak nekem, magának is. Megkísértette az ördög! Éjjelente egyszerűen kivárta, hogy elaludjak, és megette az én ételemet, például a rántott húsomat, pedig ott állt a hűtőben a diétás vacsorája

– mesélte Márta, Géza édesanyja. Az asszonynak kedve lett volna a fiát elfenekelni, de aztán belátta, hogy a gyermeke már túl nagy az ilyesmihez.

"Leszidtam, és akkor bizony összevesztünk. Azt mondta, ne szóljak bele az életébe, mert az ő testéről van szó. Aztán szerencsére megjött az esze" – magyarázta Márta.

"Megbántam, hogy elbotlottam, mert rájöttem, hogy nem akarok meghalni. Annyi szép dolog van a Földön, ráadásul egyre sikeresebbek a videóklipjeim, melyeket feltöltök a YouTube-ra. Már fellépésre is hívtak, de nem vállaltam el, mert ahhoz még nincs elég dalom" – fogalmazott Géza, és hozzátette: alig győzi magáról levakarni a nőket.

"Éjjelente zaklatnak szerelmi vallomásokkal és intim fotóikkal. Ezzel az a baj, hogy én csak egy barátnőre vágyom" – mesélte az ország egykori legkövérebb tinédzsere.

Géza büszke rá, hogy az anyai fejmosás hatására sikerült magát összeszednie, és a hízás után ismét megszabadult 25 kilótól.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek