Gyász

„Szerettem azt a tökéletes lányt” - Ejtőernyőzés közben zuhant a halálba a 28 éves nő

K. C.

Létrehozva: 2024.08.08.

Férje gyászolja a kalandvágyó fiatal nőt. Egy váratlan időjárási anomália okozta a tragédiát.

Egy fiatal nő ejtőernyőzés közben vesztette életét, miután meg kellett küzdenie egy váratlan időjárási eseménnyel. Közel 12 méter magasan járt, amikor a levegőben irányíthatatlanul pörögni kezdett. 

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az ejtőernyős oktató, a 28 éves Devrey LaRiccia Chase az egyik tanítványával volt kint, amikor a páros egy "porördögnek" ütközött, és elkezdett irányíthatatlanul zuhanni. A tornádó augusztus 2-án csapott le, és tragikus módon megölte Devrey-t, míg tanítványát súlyosan megsebesítette. 

„Nem volt meghibásodás, nem volt repülőgépes incidens, csak a végállásban fordult az ernyőjével, hogy biztonságosan landoljon a fűre, ahogy már több százszor tette” – mesélte a férje, Freddy Chase. 

Devrey eszméletlen maradt, de még lélegzett, és kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították. 

„Szerettem azt a tökéletes lányt. Gyönyörű volt, a sport és az ejtőernyőzés volt a szenvedélye. Minden nap erről beszélt. Imádta azt, amit csinált. Devrey ragyogó és kalandvágyó lélek volt, aki a lehető legteljesebben élte az életét, mindig új élményeket keresett, és minden napot lelkesedéssel és örömmel fogadott. A kaland iránti szenvedélye az ejtőernyőzés izgalmas világába vezette. Hatalmas örömét lelte az égbolt szabadságában, és minden egyes pillanatot, amit a föld fölött szárnyalva töltött, nagyra becsült. Sajnos éppen ez a szenvedély vezetett ahhoz a balesethez, amely az életét követelte.” – tette hozzá gyászoló férje. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek