Sziget

Ezek voltak az idei Sziget legjobb pillanatai - Galéria

Létrehozva: 2024.08.13.

Mutatjuk az idei Sziget legjobb pillanatait.

Hivatalosan is betöltötte a mérföldkőnek számító harmadik X-et a Sziget Fesztivál, amit Európa egyik legnépszerűbb bulicélpontja azzal ünnepelt meg, hogy minden eddiginél látványosabb újításokkal, látványelemekkel, show-kal és koncertekkel kápráztatta el a tucatnyi országból idesereglő látogatókat. Mint azt Kádár Tamás, a Sziget főszervezője is elmondta, az, ami 30 éve egy álomnak indult, mára már szimbólummá vált: 

BS__8957
Az idei Sziget minden eddigit felülmúlt / Fotó: Bors

A Sziget hamar szimbólummá vált. Egy ideális világgá, ahová belépve magunk mögött hagyjuk a mindennapok gondjait

– mondta Kádár. Idén még jobban odatették magukat a szervezők: káprázatos látványvilággal, világszinten is egyedi showműsorokkal, sőt egy komplett cirkusszal is dobtak egyet város a városban Sziget-hangulaton. A hatás nem maradt el: a flitteres ruhákba öltözött, őrült arcok már az első napon birtokba vették a fesztivál területét, a lelkesedés pedig még az utolsó, hétfői napon is bőven kitartott.

A Sziget vibrálása viszont nem csak a látogatókat, de a fellépőket is elkapta: a backstage-ben spontán bulik kerekedtek a fellépők között, akik közül sokan még a hivatalos fellépő idejükön túl, pusztán szórakozásból mulattatták hajnalig a közönséget. 

Kádár Tamás elmondta azt is, bár a cél nem a látogatószám túllicitálása volt, azért így sem panaszkodhattak: átlagban napi 60-70 ezer látogatója volt a Szigetnek, míg a két legnépszerűbb napon, Martin Garrix és Fred again... idején 50-60 ezer ember gyűlt össze csak a Nagyszínpad előtt.

A népes közönségben azonban pár potyautas is megbújt: a zsaruknak ugyanis két szökött gyereket is innen kellett hazaterelgetniük.

 A Magyar Rendőrség ugyanis két holland rendőrrel kiegészülve egész nap járőrözött a Szigeten, így a garázdák, tolvajok, kábítószeresek és dílerek lefülelése közben rábukkantak a két otthonról szökött srácra is.

Aki mihamarabb be akarja biztosítani magát a jövő évi Szigetre, az augusztus 15-én kezdődő, 48 órás Super Early Bird akció keretében meg is teheti.

Az idei Szigetről készült, lapozható galériánkat itt láthatod:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek